LUDILO NA BASKETU: Holandija novi olimpijski šampion! "DŽelat" Srbije pao posle produžetka

Novosti online

05. 08. 2024. u 23:10

Basket reprezentacija Holandije novi je olimpijski šampion u ovom sportu pošto su posle produžetaka savladali Francusku 18:17. Litvanija je napravila veliko iznenađenje i osvojila bronzu nakon trijumfa nad Letoniom 21:18.

ЛУДИЛО НА БАСКЕТУ: Холандија нови олимпијски шампион! Џелат Србије пао после продужетка

FOTO: Tanjug/AP

U prvom polufinalnom susretu viđeno je rutinska pobeda Holandije. Litvanija nije imala nikakve šanse i "lale" su odnele trijumf 20:9.

Drugi meč doneo je prvo iznenađenje. Domaćin Francuska je nakon ogromne pobede nad Srbijom u meču četvrtfonala napravila još jedan podvig savladavši olimpijskog šampiona Letoniju. Ponovo su Francuzi dominirali u šutu za tri poena, dok su u tom segmentu Letonci potpuno zakazali i nisu imali mogućnost da brane zlato iz Tokija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Da stvar bude još gora za Letonce, poraženi su i u meču za treće mesto od Litvanije, pa se tako kući vraćaju bez medalje.

Na kraju je viđena ogromna borba između Holandije i selekcije, koja je prekinula san Srbije o medalji, Francuske. Ekipe su se smenjivale u vođstvu, imale veliki broj promašaja i na kraju morale da igraju produžetak. Tu su Holanđani bili smireniji i na kraju se okiti zlatnom medaljom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Srbija je poražena u četvrtfinalu i ostala je bez šansi da se bori za medalju.

BONUS VIDEO: BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A KADA SU MU REKLI... Ovako je Novak Đoković reagovao kada je čuo da mu je Rafael Nadal čestitao na olimpijskom zlatu