NOVAK ĐOKOVIĆ SE SKROZ SLOMIO! Kada su mu pokazali ovu fotografiju, Srbin nije mogao da zaustavi suze

Novosti online

06. 08. 2024. u 08:00

MNOGO emocija u prethodna dva dana kulja kod svih Srba. Novak Đoković nas je opet učinio ponosnim što živimo u zemlji Srbiji.

НОВАК ЂОКОВИЋ СЕ СКРОЗ СЛОМИО! Када су му показали ову фотографију, Србин није могао да заустави сузе

Foto: Printskrin

A kako je tek njemu, sve je bio osvojio osim Olimpijskih igara, postao već davno najveći, ali bolelo ga je to zlato. Hteo ga je po svaku cenu, žrtvovao celu 2024. godinu, pa otišao i na operaciju, pojavio se na Vimbldonu kao turista i kao takav došao u finale. A onda u Parizu na Rolan Garosu, gde se najduže mučio i sa tim grend slemom postao je definitivno besmrtan.

Osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama pobedivši Karlosa Alkaraza posle velike drame (7:6, 7:6), a potom je ispričao da iako je osvojio 24 grend slema, za njega je pobeda u Parizu najveći sportski uspeh u životu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Videlo se to još posle polufinala protiv Lorenca Muzetija, jedva je uspevao da ovlada svojim osećanjima nakon što je obezbedio medalju Srbiji, ali kako je sam isticao, želeo je baš zlato oko vrata. Zato je jedva uspevao da uopšte zaustavi suze nakon što je skinuo takav teret sa svog srca, da bi potom uspeo da se umiri dok nisu stigle medijske obaveze... Došao je smiren i nasmejan na jedan od intervjua, a potom su ga rasplakali samo jednom sličicom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Hoću da ti dam ovo i da mi opišeš kako se osećaš kada gledaš na taj put koji si imao od tog trenutka?", kazao je novinar koji je Đokoviću dao sličicu na kojoj je srpski as imao samo četiri godine i prvi put je držao reket u rukama. To ga je slomilo.

"Da... Prvi put sam držao reket. Imao sam četiri godine, bilo je to na Kopaoniku. Prvi put sam se zaljubio u ovaj sport. Vraća mi mnogo lepih emocija. Bio je to dugačak put, ponosan sam. Hvala što ste mi dali ovo! Kako se osećam? Zahvalan sam svim ljudima, uključujući i svog prvog trenera, koji su mi pomogli da se zaljubim u ovaj sport. Hvala Bogu koji je imao milosti i ovo mi omogućio. Tada je bilo nemoguće ovo dostići. Ništa ipak nije nemoguće kada imaš vere u sebe", poručio je Nole koji je bio u suzama zbog toga.

A trener koji je na pomenutoj fotografiji sa Novakom je Rudolf Čugelj, slavni teniski trener iz Novog Sada, koji je u to vreme bio sinonim za "beli sport", kada su deca u pitanju.

BONUS VIDEO: BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZA KULISA: Šta je sve Novak Đoković radio u Parizu pre osvajanja zlatne medalje - neviđene fotografije