TENISKI SVET U NEVERICI! Brutalno prozivao Novaka Đokovića, a šta je tek sada rekao

Novosti online

06. 08. 2024. u 08:28

TENISKI novinar Ben Rotenberg, osvedočeni mrzitelj Novaka Đokovića, mala je "maca" za ovog čoveka. Adrijano Panata, bivši italijanski teniser, koristi svaku priliku da napadne srpskog tenisera.

ТЕНИСКИ СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Брутално прозивао Новака Ђоковића, а шта је тек сада рекао

FOTO: Tanjug/AP

Pre samo tri nedelje, kada je Alkaraz silovito pobedio Đokovića u finalu Vimbldona, upravo je Panata poručio da je to apsolutni kraj za Noleta: 

- Alkaraz je odavno pokazao da je veoma jak teniser. Što se mene tiče, on i Siner su izjednačeni na prvom mestu. Meni nije najjasnija logika da se za prvo mesto gledaju rezultati iz poslednjih godinu dana. A, što se tiče Đokovića, mislim da nikada više neće pobediti ni Alkaraza ni Sinera - poručio je Panata za "Korijere delo sport".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Đoković je došao do finala tako što je pobedio Runea, koji je u stvari pobedio sam sebe. A moram da priznam da me prevario nivoom igre protiv Muzetija. Ipak, protiv Alkaraza se videla velika razlika - dodao je Panata koji je bio i te kako u krivu samo 21 dan kasnije.

FOTO: Tanjug/AP

 

Uz sve to, Panata je "slao Đokovića u penziju" rečima da njegov zemljak Janik Siner nadolazi, međutim, nismo ga videli na Olimpijskim igrama u Parizu: 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ako Siner dobije Đokovića još dva-tri puta u 2024. godini, onda će to da bude noćna mora za Novaka. To će da ga 'pogura' ka penziji - poručio je tada Italijan.

A sada, samo nekoliko sedmica posle, potpuno je okrenuo ploču i posle skoro deceniju pljuvanja krenuo je da hvali Novaka. 

- Đoković je demonstrirao, ako je bilo ikakve potrebe, da je neverovatan šampion. Rekao sam da mislim da ne može da igra na tom nivou više, ali me je razuverio i zato moram da mu čestitam. Kapa dole! - napisao je Italijan. 

Sigurno da mu nije bilo lako da kaže ovako nešto...

BONUS VIDEO: BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza