OGLASIO SE PRVI TENISER SVETA! Evo šta je rekao o finalu Olimpijskih igara

Novosti online

06. 08. 2024. u 08:38

PRVI teniser sveta Janik Siner nije mogao da nastupi na Olimpijskim igrama zbog problema sa krajnicima, ali je ispratio kompletan finalni meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

ОГЛАСИО СЕ ПРВИ ТЕНИСЕР СВЕТА! Ево шта је рекао о финалу Олимпијских игара

Foto: Profimedia

– Meč veoma visokog kvaliteta, uveren sam da će se svi složiti – ocenio je Italijan koji ove nedelje na mastersu u Montrealu brani titulu iz Toronta (Kanadski open se naizmenično održava u ova dva grada). - Veoma fizički naporan dvoboj. Kada se dvojica najboljih na svetu suoče, mora nešto specijalno da se desi. Bilo je zadovoljstvo gledati takav duel, mislim da su svi uživali. Zaista se ne vidi takav meč svaki dan.

Siner je prokomentarisao i Novakovo oduševljenje posle konačnog osvajanja zlatne medalje.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Razumem njegovu reakciju, on sve to razume bolje nego bilo ko na svetu. Toliko je pokušavao da osvoji zlato i na kraju je uspeo. Samo mu je ta medalja nedostajala da sve osvoji. Bio je svestan toga.

Foto: AP

 

Siner dobro zna koliko se Đoković mučio do pariskog trijumfa.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Bio je blizu nekoliko puta, osvojio je bronzu, bio nekoliko puta četvrti. Ovo je bila njegova godina, bila je to zaista lepa scena. Videti koliko mu znači taj uspeh. Baš kao i Karlosova reakcija. Potpuno ista, ali suprotnog povoda. Svi mi mnogo treniramo za ovakve stvari, uspehe. Novak je imao tolike godine očekivanja, bilo je sve to mnogo lepo videti.

BONUS VIDEO: BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZA KULISA: Šta je sve Novak Đoković radio u Parizu pre osvajanja zlatne medalje - neviđene fotografije