IZGUBLJEN U SVOM MRAČNOM AUTIZMU: Osude sramnih komentara sportskog novinara RTCG na račun našeg asa

V. KADIĆ

06. 08. 2024. u 10:35

TO što je najbolji sportista planete, teniser kome se klanja ceo svet, najomiljenija ličnost u Crnoj Gori - zlatni olimpijac Novak Đoković koji korene vuče iz Krstatih dola u Jesenovom Polju kod Nikšića, najveći promoter Srbije i Crne Gore, malo je za sportskog komentatora Javnog servisa RTV Crne Gore Nebojšu Šofranca, koji u kontinuitetu svojim stavovima na društvenim mrežama pokušava da minimizira sve ono što je Nole postigao u karijeri i iritira armiju obožavalaca "šefa planete".

ИЗГУБЉЕН У СВОМ МРАЧНОМ АУТИЗМУ: Осуде срамних коментара спортског новинара РТЦГ на рачун нашег аса

privatna arhiva

Šofro je nakon finala "pao u nesvest", zavukao se u mišju rupu, oplakujući poraz darovitog Španca.

Uoči finala u Parizu na OI on je stao uz Karlosa Alkaraza, verujući da je Špancu uveliko zagarantovano zlato.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ne mogu mu se uzeti ni dva gema. Ciklon za 30 grend slemova i za tri olimpijska zlata, prvo u nedelju. Jednostavno najbolji, ubedljivo najbolji... - napisao je na "Fejsbuku" Šofranac.

Usledile su reakcije pristalica Đokovića koji su osudili Nebojšine u kontinuitetu sramne komentare.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Jadni Šofo izgubljen u svom mračnom autizmu. Kroz kakvu duševnu katarzu prolazi sada, posle neuspešne prognoze (želje). Ali, on je rođeni gubitnik, navikao je na poraze - jedan je od komentara.

- Šofro, pozdravio te Nole - odgovara drugi, dok treći ocenjuje: - Šofro je Šofro, nije za komentarisanje.

Najdalje je u teškim rečima otišao Vladimir Vuković, koji je napisao:

- Ova splačina je u Parizu o trošku građana Crne Gore, zato mu predlažem da se u ovom teškom trenutku bači sa Ruskog mosta u Senu i zapliva sa ostalim fekalijama...

Jovani smeta barjak do Rumije

BIVŠA ministarka za evropske integracije u vladi Dritana Abazovića Jovana Marović oglasila se na društvenoj mreži "Iks" povodom trijumfa Novaka Đokovića u Parizu.

- Novače, zaslužio si. Kao feniks: uvek iznova i jači, i bolji, i hrabriji. Često si igrao i protiv publike, i protiv sudija, i protiv sistema. Ima u tebi i ponosa i prkosa. Ali dok god učiš decu da ne treba da se vakcinišu, i dok god se fotkaš sa Dražom, i dok god ti nema ništa sporno u stihu da se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije, ne mogu ti se diviti. Tužno je to što si svoj status božanstva iskoristio da zaglupljuješ mase - navela je Marovićeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A KADA SU MU REKLI... Ovako je Novak Đoković reagovao kada je čuo da mu je Rafael Nadal čestitao na olimpijskom zlatu