"KARLOSE, NE PLAČI!" Nadal šokirao Španiju: Alkarazov poraz od Đokovića nije poraz

Novosti online

06. 08. 2024. u 09:00

TEŠKO je Špancima pao poraz Karlosa Alkaraza u finalu Olimpijskih igara od Novaka Đokovića.

КАРЛОСЕ, НЕ ПЛАЧИ! Надал шокирао Шпанију: Алкаразов пораз од Ђоковића није пораз

Foto: Profimedia

Srbin je prvo poslao u penziju Rafaela Nadala, brutalno ga razneo u drugom kolu, a onda kada je na red došao i Karlos Alkaraz, ništa se bolje nije proveo.

Španci tuguju, ali jedan čovek smatra da nije smak sveta. Naime, u kolumni za španski list "El Pais", Toni Nadal je apostrofirao da je to bio jedan od onih Noletovih nastupa  "za velika dela":

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Alkarazov poraz zapravo nije poraz. Njegova srebrna medalja protiv najboljeg tenisera u istoriji zaslužuje naše divljenje", poručuje u tekstu.

"Naš sjajni teniser poražen je u jednom tesnom i intenzivnom meču koji je otišao na Srbinovu stranu u dva taj-brejka. Istina je da je Španac bio glavni favorit da u svoju riznicu trofeja doda i zlato na Olimpijskim igrama, ali je ovoga puta igrao protiv Đokovića koji nas je podsetio na svoje najbolje verzije", poručio je Toni Nadal i obojicu pohvalio za taktiku, dodavši da baš zbog stila za koji su se odlučili gledaoci nisu mogli da vide nijedan brejk, iako je samo Karlitos imao osam šansi u prvom setu: "Da je ijednu od njih uspeo da pretvori u brejk, mislim da bi pobedio".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

 

"Snimci suza Karlosa Alkaraza na terenu su jasan znak patnje i frustracije, ostavilo je to nama gorak ukus u ustima, ali to ne sme da nas prevari da je u pitanju poraz. Izgubio je meč koji je lako mogao da ode i na njegovu stranu, dok se isto tako borio za svaku loptu, držao je ceo stadion u neizvesnosti i svi su mogli da uživaju u sjajnom tenisu i njegovoj strasti. Njegovo srebro protiv najboljeg u istoriji apsolutno zaslužuje divljenje", dodao je Nadal.

Jednostavno, Đoković je bio sila za sebe, što iskreno priznaje i stric Rafaela Nadala, Toni Nadal.

BONUS VIDEO: BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A KADA SU MU REKLI... Ovako je Novak Đoković reagovao kada je čuo da mu je Rafael Nadal čestitao na olimpijskom zlatu