HAOS NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Opet otkazan trening za plivačka takmičenja u Seni

Tanjug

06. 08. 2024. u 11:13

Trening u Seni za takmičenja u plivanju na otvorenim vodama otkazan je danas jer je voda bila neprikladna za plivanje, objavili su organizatori Olimpijskih igara u Parizu.

ХАОС НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА! Опет отказан тренинг за пливачка такмичења у Сени

Foto: AP

Ovo je peti otkazani trening od početka Olimpijskih igara, nakon što su prva četiri bila za triatlon, zbog čega je muški triatlon odložen za jedan dan.

"Nakon dnevnog sastanka gradskih vlasti, organizatora Igara i Svetskog plivanja, odlučeno je da se današnji treninzi otkazuju", navelo je Svetsko plivanje, a prenela HINA.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nije naveden razlog za otkazivanje, ali je rečeno da će dodatne informacije biti dostupne kasnije u utorak. Sastanak vođa timova i brifing trenera i dalje će se odvijati prema planu.

Da bi mogli da dozvole sportistima plivanje u reci, organizatori pažljivo prate nivo fekalnih bakterija: bakterije ešerihije koli i enterokoka.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Francuske vlasti potrošile su 1,4 milijarde evra na unapređenje kanalizacijskog sistema glavnog grada, obećavajući da će reka biti dovoljno čista da se stanovnici u njoj mogu kupati do sledećeg leta.

U četvrtak i petak na rasporedu su plivačke maratonske utrke za žene i muškarce.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)