"NEKA SVAKI SRBIN ZNA..." Oglasio se Novak Đoković dva dana posle zlata i poslao moćnu poruku

Novosti online

06. 08. 2024. u 11:38

SLAVIO je Novak Đoković, nešto malo manje pričao, a i zaslužio je. Toliko dugo čekano zlato na Olimpijskim igrama je u džepu, sve što je moglo da se osvoji Srbin je osvojio, ali i pokazao koliko voli Srbiju.

НЕКА СВАКИ СРБИН ЗНА... Огласио се Новак Ђоковић два дана после злата и послао моћну поруку

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Kad god je mogao i kako god se zvalo takmičenje odazivao se da nastupa za nacionalni tim, a sada se putem Instagrama obratio svom narodu i objavio emotivno pismo, posvećeno svakome od nas.

Upravo na taj način želeo je još jednom da pokaže zahvalnost svima u Srbiji što su bili uz njega i verovali da će u svom petom nastupu na Olimpijskim igrama doći do toliko željenog zlata. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nikad nisam mogao da odustanem od sna da osvojim zlatnu medalju kao što ni srpski narod nikada nije odustao od mene. Zajedno verovali smo u nemoguće. I dok sam ja možda onaj koji drži medalju, želim da svaki Srbin zna da pripada svakom od nas. Predstavljanje reprezentacije je najveća čast na svetu. Ova medalja, ovi momenti, ovaj život – ništa ne bi bilo moguće bez vaše bezrezervne podrške. Ovo je zbog vas. Ovo je za vas. Hvala vam. Voli vas, Nole - piše u pismu Novaka Đokovića koje je objavio dva dana posle osvajanja zlata u Parizu.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČEKAJTE, SRBI MOGU, A NAMA JE ZABRANJENO?! Rusija u šoku zbog onog što se desilo u Parizu nakon što je Novak Đoković osvojio zlato