UZEO MEDALJU KAD I MIKEC I ZORANA, PA OSTAO U ŠOKU: Indijac pozvao mamu da javi da je osvojio bronzu - nije mogao da veruje šta mu je rekla

Дарко Николић
Darko Nikolić

06. 08. 2024. u 11:57

Olimpijske igre u Parizu donele su prvu veliku radost našoj zemlji kada su u streljaštvu Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili zlato za Srbiju u streljaštvu, a istog tog dana, u istoj disciplini, radovali su se i Indijci. I doživeli ne malo iznenađenje.

УЗЕО МЕДАЉУ КАД И МИКЕЦ И ЗОРАНА, ПА ОСТАО У ШОКУ: Индијац позвао маму да јави да је освојио бронзу - није могао да верује шта му је рекла

FOTO: Tanjug/AP

Naravno, naš tandem je oduševio celu državu, i to posle dramatičnog finala sa Turskom (u kome je veliku pažnju privukao i Dikec, turski olimpijac koji je ležerno, bez neke naročite opreme, sa rukom u džepu - pucao fantastično), ali - i Indijci su privukli ogromnu pažnju.

Na portalu "Novosti" smo vas već izvestili ko je izuzetno interesantna Indijka koja je bila lepša polovina tandema - osvajača bronze, a zanimljiv detalj vezan je za njenog kolegu iz mešovitog dubla.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sarabdžot Sing i Manu Baker, osvajači olimpijske bronze u streljaštvu, u disciplini vazdušni pištolj, miks dubl / FOTO: Tanjug/AP

Naime, Sarabdžot Sing je, posle raspucavanja za bronzano odličje, i ostvarene pobede, odmah otišao da pozove mamu, da joj javi šta je uradio.

Ali, kada se javila, samo mu je rekla:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ej, zauzeta sam sad nešto. Ajd' da se čujemo kasnije.

Sarabdžot Sing je ovo otkrio, uz blagi osmeh, na dočeku koji im je sada priređen u Indiji, kao osvajačima olimpijskih medalja u Parizu.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO:  BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZA KULISA: Šta je sve Novak Đoković radio u Parizu pre osvajanja zlatne medalje - neviđene fotografije