NESTVARNE SCENE U PARIZU: Ivana Španović donela veliku odluku nakon što je ostala bez finala Olimpijskih igara!

Novosti online

06. 08. 2024. u 12:49

Ivana Španović nije uspela, poput mlađe sunarodnice Milice Gardašević, da se plasira u finale Olimpijskih igara u Parizu, posle čega je otkrila da je želela da se u finalu oprosti od atletike, ali da će sada o svemu da razmisli.

НЕСТВАРНЕ СЦЕНЕ У ПАРИЗУ: Ивана Шпановић донела велику одлуку након што је остала без финала Олимпијских игара!

FOTO: Tanjug/Strahinja Aćimović

Podsetimo, takmičenje je održano na "Stadionu Francuska", a ni Ivana Španović ni Milica Gardašević nisu uspele da preskoče normu, niti da se nađu među 12 najboljih po rezultatu.

- Šta da vam kažem, nisam neko ko traži opravdanje, jer ga nema posle svega što sam uradila i postigla prošle godine na Svetskom prvenstvu. Cele prošle godine sam skakala sa rupturom i uzelo je maha, nisam uspela da se oporavim već sam se injekcijama dovela do stanja da mogu da se pojavim ovde. Hvala timu što me je podržao u toj ludosti, na mojim poslednjim Igrama, htela sam ovde da završim karijeru i u krajnjem zbiru mi je osećaj prelep. Ovde pripadam i sebi sam obećala da ću borilište napustiti sa osmehom - istakla je Ivana.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Htela sam da završim karijeru, ali..."

- Ovde sam želela da se oprostim, teško mi je da pričam jer nisam neko ko odustaje, došla sam po cenu da se raspadne Ahilova tetiva i da me iznose. Zbog svega ću bar još nešto uraditi da se oprostim kako treba.

"Ne bih se pomirila s tim da nisam došla ovde"

- Cele godine pokušavam da istrčim takmičarski zalet, ali ne mogu. Na želju i iskustvo smo verovali da mogu, znali smo rizik jer nismo imali rutinu na treningu. Uprkos svemu sam ponosna što sam ovde i ništa ne bih menjala, jedino se ne bih pomirila s tim da nisam došla ovde. Ovo mi je prvo takmičenje u godini sa punim zaletom i realnost je, okej sam sa ovim, bila bih i više da imam sledeću priliku.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Da li će, kao što Novak Đoković najavljuje, pokušati da učestvuje na Igrama u Los Anđelesu?

- Volela bih, Bogu se molim za zdravlje, želje mi ne manjka. Telo sam izgurala van svojih sposobnosti, zbog ljudi oko mene i psihičke snage izgrađene u ovakvim situacijama. Telo vrišti za odmorom, pa da mogu da se odmorim - zaključila je Ivana Španović.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)