STIDI SE PREZIMENA! Hrvat Srbić se obrukao na Olimpijskim igrama, pa pozvao sve na proslavu "Oluje"

Novosti online

06. 08. 2024. u 12:46

Nije uspeo Tin Srbić da ponovi rezultat sa prošlih Olimpijskih igara. Hrvatski gimnastičar, koji je u Tokiju osvojio srebro, u Parizu je ostao bez medalje u disciplini vratilo pošto je zauzeo tek osmo mesto sa samo 11.333 osvojena poena.

СТИДИ СЕ ПРЕЗИМЕНА! Хрват Србић се обрукао на Олимпијским играма, па позвао све на прославу Олује

Foto: Profimedia

Jedan od najboljih gimnastičara sveta i glavni favorit za najviši plasman je doživeo veliki pad u toku svog nastupa, što ga je koštalo odličja.

A onda, kako bi se iskupio pred nacijom i pokazao da se ne ponosi prezimenom koje nosi, Srbić je odlučio da veliča zločinačku akciju "Oluja" kojom su Srbi proterani sa svog ognjišta. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naime, kada je završio takmičenje dao je kontroverznu izjavu. Umesto da priča o sportu, Srbić je komentarisao zločinačku vojnu operaciju hrvatske vojske protiv Srba iz Krajine 1995. godine, u kojoj je proterano 250.000 ljudi, ubijeno oko 1.700 i nestalo više od 700 lica. No, do danas niko nije odgovarao za ovaj stravičan zločin.

Foto: Profimedia

 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Tužan sam, ne znam šta da kažem. Žao mi je što su svi gledali na ovaj dan, lep za nas dan. Nije bio za mene dan pobede, ali mislim, za sve nas jeste. Nadam se da će ga lepo proslaviti. Ja ću biti tužan, idem da plačem u sobu jedan dan i to je to, idem dalje - rekao je Srbić za HRT.

Foto: Printskrin

 

Tin Srbić rođen je u Zagrebu 11. septembra 1996. Njegovi roditelji Saša i Karin Srbić bavili su se akrobatskim rokenrolom, pa su sportski duh preneli na sina Tina i ćerku Tenu. Tin Srbić se gimnastikom bavi od svoje četvrte godine i član je kluba Hrvatski soko.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)