A MISLILI SMO DA GA SAMO MI VOLIMO... Ovako je arapski komentator ispratio trenutak kada je Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato (VIDEO)

Novosti online

06. 08. 2024. u 14:38

NOVAK Đoković oduševio je Srbiju osvajanjem zlatne medalje, ali i čitav svet. Jedna od najboljih reakcija dolazi iz dalekih Ujedinjenih Arapskih Emirata.

А МИСЛИЛИ СМО ДА ГА САМО МИ ВОЛИМО... Овако је арапски коментатор испратио тренутак када је Новак Ђоковић освојио олимпијско злато (ВИДЕО)

FOTO: OKS/Ivica Veselinov

Novak Đoković je ispisao istoriju tenisa zlatnim slovima. Osvojio je jedino priznanje koje mu je u karijeri nedostajalo - zlato na Olimpijskim igrama.

To je toliko odjeknulo svetom da je jedan komentator iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pao u delirijum. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Trijumf najboljeg tenisera svih vremena dotakao je i komentatora, čije se reči šire društvenim mrežama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na momente nije stigao ni da izgovori nekoliko reči, a čini se da je uspeh Đokovića bio poseban za njega.

Podsetimo, Đoković je do zlatne medalje stigao trijumfom 7:6, 7:6, a odmah su usledile velike emocije srpskog asa.

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!

NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!

Košarkaška reprezentacija Srbije na nestvaran način plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu - gubila je sa 24 razlike od Australije, pa pobedila! Konačan rezultat, i to posle produžetka, ne samo da je obezbedio "orlovima" dve prilike da osvoje medalju, već im je doneo i ogromnu dozu samopouzdanja pred polufinale, u kome igraju sa pobednikom meča Sjedinjene Američke Države - Brazil.

06. 08. 2024. u 16:42 >> 16:42

Komentari (0)

ČEKAJTE, SRBI MOGU, A NAMA JE ZABRANJENO?! Rusija u šoku zbog onog što se desilo u Parizu nakon što je Novak Đoković osvojio zlato