NOVAK ĐOKOVIĆ OTIŠAO IZ FRANCUSKE, ALI NE U SRBIJU? Evo gde je olimpijski šampion u tenisu posle osvajanja zlata u Parizu

Александар Илић
Aleksandar Ilić

06. 08. 2024. u 15:37

KOŠARKAŠI Srbije biju bitku sa Australijom za polufinale Olimpijskih igara. Veliku podršku imaju "orlovi", ali na tribinama nema čoveka kome su se svi nadali.

НОВАК ЂОКОВИЋ ОТИШАО ИЗ ФРАНЦУСКЕ, АЛИ НЕ У СРБИЈУ? Ево где је олимпијски шампион у тенису после освајања злата у Паризу

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Veliki broj navijača bodri Srbiju u borbi za duel sa Sjedinjenim Američkim Državama. Međutim, na tribinama nema Novaka Đokovića. 

Kako "Blic" prenosi, najbolji teniser svih vremena napustio je Pariz i uputio se u Crnu Goru. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Đoković je rešio da se odmori pred naredna iskušenja koja mu slede, a odmor je definitivno i zaslužio.

Meč uživo možete da pratite na portalu "Novosti" u posebnom tekstu klikom na LINK. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!

NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!

Košarkaška reprezentacija Srbije na nestvaran način plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu - gubila je sa 24 razlike od Australije, pa pobedila! Konačan rezultat, 95:90 i to posle produžetka, ne samo da je obezbedio "orlovima" dve prilike da osvoje medalju, već im je doneo i ogromnu dozu samopouzdanja pred polufinale, u kome igraju sa pobednikom meča Sjedinjene Američke Države - Brazil.

06. 08. 2024. u 16:42 >> 16:42

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)