"AMERIKANCI? VERUJEMO MI STALNO U POBEDU!" Bogdanović ponosan na tim Srbije posle čuda protiv Australije: Bilo je i teže od ovog!

Novosti online

06. 08. 2024. u 16:58

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Australiju posle produžetka rezultatom 95:90, a kapiten selekcije Bogdan Bogdanović izneo je svoje utiske posle meča za Radio-televiziju Srbije.

АМЕРИКАНЦИ? ВЕРУЈЕМО МИ СТАЛНО У ПОБЕДУ! Богдановић поносан на тим Србије после чуда против Аустралије: Било је и теже од овог!

FOTO: Tanjug/AP

Kapiten Srbije je sumirao utiske posle velike pobede.

 - Mnogo teška utakmica. Drago mi je da smo pokazali karakter. Kada smo bili na minus 24 nismo odustajali. Pogađali su teške šuteve, verovali smo to pokazuje karakter ekipe - rekao je Bogdanović za RTS.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Istakao je značaj tima posle pobede.

 - Svi su doprineli večeras. Čak i kada nije išlo verovali smo jedni u druge i podržavlai se svako je doprineo. Možda su neki očekivali lakši meč ali četvrtfinale je najteži meč na turniru i ovako to izgleda - dodao je kapiten Srbije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na pitanje ko da li pamti teži meč, Bogdanović kaže da ne može da se seti u trenutku.

 - Ne sećam se ni meča protiv Južnog Sudana, a kamo li da li je bilo teže utamice. Bilo je, teže je kada se izgubi - ističe najbolji strelac reprezentacije Srbije.

"Orlovi" će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Sjedinjene Američke Države - Brazil.

 - Treći put ukupno igramo. Taktika je ista. Požrtvovanost, timski rad, duh i vera i to je to. Verujemo stalno u pobedu - rekao je na kraju Bogdanović.

BONUS VIDEO: SAMO SE NjEMU SKANDIRA: Evo kome su pevali srpski navijači pred meč sa Amerikancima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza