KAKVA JE OVO BILA POBEDA: Košakraši Srbije uradili nešto što niko nije pre njih

Novosti online

06. 08. 2024. u 17:40

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je posle produžetka Australiju u četvtrfinalu Olimpijskih igara rezultatom 95:90, a pritom su "orlovi" oborili i jedan rekord.

КАКВА ЈЕ ОВО БИЛА ПОБЕДА: Кошакраши Србије урадили нешто што нико није пре њих

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Kako prenosi FIBA Srbija je prva ekipa koja je uspela da nadoknadi minus 12 poena na poluvremenu u nokaut utakmici Olimpijskih igara.

Jedina selekcija koja je to uspela da uradi je Zajednica nezavisnih država protiv Litvanije 1992. ali je to učinila u meču grupne faze.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Australija je na poluvremenu vodila 54:42, ali su "orlovi" u drugom poluvremenu napravili poptuni preokret i uspeli da se plasiraju u polufinale gde će igrati sa boljim iz duela Amerika -  Brazil.

BONUS VIDEO: SAMO SE NjEMU SKANDIRA: Evo kome su pevali srpski navijači pred meč sa Amerikancima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBE ODUŠEVILA JEDNIM GESTOM: Ukrajinka prirodnom lepotom zaludela svet - prozvali je barbikom, a zbog nje svi gledali atletiku (FOTO)