"POBEDITE I AMERIKU!" Predsednik Aleksandar Vučić o preokretu košarkaša Srbije: Tukli su Jokića, ali on je svetsko čudo!

Novosti online

06. 08. 2024. u 18:45 >> 18:55

Košarkaška reprezentacija Srbije odigrala je dramatično četvrtfinale Olimpijskih igara sa Australijom, a na trijumfu joj je prvi čestitao predsednik države, Aleksandar Vučić, koji je na pitanje "Novosti" imao i posebnu poruku za "orlove" pred polufinale u Parizu.

ПОБЕДИТЕ И АМЕРИКУ! Председник Александар Вучић о преокрету кошаркаша Србије: Тукли су Јокића, али он је светско чудо!

Foto: AP Photo/Jack Dempsey/Tanjug/Dimitrije Nikolić

Podsetimo, Srbija je gubila sa 24 poena razlike, pa posle produžetka pobedila Australiju i prošla u polufinale Olimpijskih igara u Parizu


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ja nisam video da je neka utakmica bila gledana kao ova. Australijska ekipa je izuzetna na spoljnim pozicijama. Veoma su borbeni na centarskim pozicijama. Tukli su i tukli Jokića. Sudije su preskočile da sviraju faul na Dobriću kada je trebalo na pet razlike da se odvojimo. To je jedna sjajna ekipa sa izuzetnim Milsom, Gidijem.... Nije lako da se igra protiv njih. Alal vera svim momcima, a Jokiću... on je, kako bih rekao, svetsko čudo. Ono što je on izveo, i ne samo u napadu, i sa onom rampom Gidiju i skidanja lopte sa cilindra i dva puta izbijanja lopte protivničkim bekovima. Čovek je čudo!  - rekao je Vučić tokom obilaska radova na izgradnji Nacionalnog stadiona u Surčinu.


Na pitanje "Novosti" da li ima neku poruku za košarkaše pred polufinale, predsednik kaže:

- Da pobede Ameriku. Nadam se da će pobediti Ameriku, nije baš realno, ali neka probaju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza