"MORAMO DA ISKORISTIMO TO..." Tina Krajišnik spremna na sve protiv Australije

Novosti online

06. 08. 2024. u 19:33

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Tina Krajišnik izjavila je danas da očekuje izuzetno težak meč protiv Australije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu.

МОРАМО ДА ИСКОРИСТИМО ТО... Тина Крајишник спремна на све против Аустралије

FOTO: FIBA.Basketball

Košarkašice Srbije i Australije sastaće se sutra od 11 časova u četvrtfinalu Olimpijske igre.

 - Australija je vrlo iskusan tim. Imaju igračice koje već duže vreme nastupaju za reprezentaciju i imaju veliko iskustvo igranja na Olimpijske igre. Ovo je svima nama najbitnije takmičenje i svi želimo da sa ponosom predstavljamo našu zemlju i da obradujemo narod dobrim rezultatima. Očekuje nas izuzetno teška utakmica - izjavila je Krajišnik - prenosi zvanični sajt KSS.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodaje i da očekuje da će Australija biti skoncentrisana.

 - One će biti maksimalno koncentrisane i sigurno im se neće ponoviti opuštenost koja ih je skupo koštala protiv Nigerije na početku takmičenja. Moramo da budemo spremne, biće to fizički iscrpljujuć meč, snažne su... Igraju sistemsku košarku, ali nisu bez mana i mi to moramo da iskoristimo - dodala je srpska košarkašica.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U preostala tri meča četvrtfinala OI sastaće se: Španija - Belgija (14.30), Nemačka - Francuska (18) i Nigerija - SAD (21.30).

BONUS VIDEO: SAMO SE NjEMU SKANDIRA: Evo kome su pevali srpski navijači pred meč sa Amerikancima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČEKAJTE, SRBI MOGU, A NAMA JE ZABRANJENO?! Rusija u šoku zbog onog što se desilo u Parizu nakon što je Novak Đoković osvojio zlato