"BEZ OBZIRA NA LOŠU GRUPU..." Vlahopulos vrlo oprezan pred duel sa vaterpolistima Srbije

Tanjug

06. 08. 2024. u 21:26

Vaterpolo reprezentativac Grčke Angelos Vlahopulos izjavio je da njegov tim očekuje veoma težak meč protiv Srbije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu.

БЕЗ ОБЗИРА НА ЛОШУ ГРУПУ... Влахопулос врло опрезан пред дуел са ватерполистима Србије

FOTO: M. Vukadinović

Vaterpolisti Srbije i Grčke sastaće se sutra od 15.35 časova u četvrtfinalu Olimpijskim igrama.

 - Veoma dobro poznajem reprezentaciju Srbije. Sa mnogima od njih sam imao priliku da igram u istom klubu. Gledao sam nekoliko njihovih utakmica na olimpijskom turniru. Imaju dobru energiju, a kao i uvek igraju sa mnogo strasti za nacionalni tim. U srpskom timu ima nekoliko veoma harizmatičnih igrača, pa ćemo pokušati da naš fokus usmerimo na njih - rekao je Vlahopulos za Tanjug.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Grčka je osvojila prvo mesto na tabeli grupe A sa 11 bodova, dok je Srbija bila četvrta u grupi B sa šest.

  - U četvrtfinalu smo i sada je sve moguće. Sve što se dešavalo u grupi trebalo bi zaboraviti. Sada se igra na ispadanje i nevažno da li si prvu fazu takmičenja završio na prvom ili četvrtom mestu, jer tek sada praktično počinje turnir - istakao je grčki vaterpolista.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Vlahopulos je istakao da očekuje izuzetno uzbudljiv duel protiv Srbije.

 - Srbija ima mnogo kvaliteta u napadu, poseduje igrače koji iz individualnih akcija mogu da postižu golove. Zato ne želimo da im dozvolimo da uđu u ritam i igraju svoju igru. Očekuje nas veoma teška utakmica. Siguran sam će se obe selekcije do samog kraja boriti za plasman u polufinale. Veće šanse imaće onaj tim koji bude bolje igrao u odbrani - naveo je Vlahopulos.

Vaterpolisti Srbije su 2021. godine u finalu Olimpijskih igara u Tokiju pobedili Grčku 13:10.

  - Ovaj tim Srbije je sada potpuno drugačiji, sa drugim igračima. Sećam se samo da smo u toj utakmici u Tokiju sve vreme bili veoma blizu, a onda je u jednom trenutku Srbija zaigrala fantastično u odbrani. Mi jednostavno nismo uspevali da postignemo gol, da zadržimo priključak i zasluženo smo poraženi - zaključio je Vlahopulos.

U preostalim mečevima četvrtfinala Olimpijskih igara sastaće se: Hrvatska - Španija (14), SAD - Australija (19) i Italija - Mađarska (20.35).

BONUS VIDEO: SAMO SE NjEMU SKANDIRA: Evo kome su pevali srpski navijači pred meč sa Amerikancima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBE ODUŠEVILA JEDNIM GESTOM: Ukrajinka prirodnom lepotom zaludela svet - prozvali je barbikom, a zbog nje svi gledali atletiku (FOTO)