ODREĐEN TERMIN SPEKTAKLA! Evo kada će Srbija i Amerika da gledaju košarkaški spektakl u polufinalu Olimpijskih igara

Novosti online

06. 08. 2024. u 23:43

Košarkaška reprezentacija Srbije odigrala je izuzetno uzbudiljivo četvrtfinale Olimpijskih igara sa Australijom, a nedugo nakon toga postalo je poznato i da će joj rival u polufinalu biti - Sjedinjene Američke Države.

ОДРЕЂЕН ТЕРМИН СПЕКТАКЛА! Ево када ће Србија и Америка да гледају кошаркашки спектакл у полуфиналу Олимпијских игара

FOTO: Tanjug/AP

Srbija je gubila sa 24 poena razlike, pa posle produžetka pobedila Australiju i prošla u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, dok je, sa druge strane, "drim-tim" iz SAD razbio Brazil u svom četvtrtfinalnom nastupu.

Sledi, dakle, treći susret Srba i američkog "tima snova", posle jednog u pripremnom delu pred pariske Igre (Amerikanci su tada nokautirali našu nacionalnu selekciju sa +26), i onog na startu olimpijskog turnira (kada je "tim snova" deklasirao "orlove" sa 24 razlike).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

A organizatori najveće svetske smotre sporta saopštili su i "kada to Srbija i Amerika igraju košarku" u polufinalu Olimpijskih igara.

Meč naše i američke košarkaške reprezentacije biće drugi polufinalni po redu, i na programu je u četvrtak, 8. avgusta, od 21 čas.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prethodno će, od 17.30, domaćin Francuska (posle prilično, prilično čudnih dešavanja u njenu korist) igrati protiv aktuelnog prvaka sveta u košarci, Nemačke.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UMALO DA SE PORODIM! Urnebesno: Kako su Srbi ispratili nestvaran preokret košarkaša protiv Australije na Olimpijskim igrama