"NISAM SE SASTAVILA SAMA SA SOBOM!" Adriana Vilagoš o ostanku bez olimpijskog finala: Nisu ovo baš najbolje Igre za našu atletiku

Novosti online

07. 08. 2024. u 13:01

Reprezentativka Srbije u atletici Adriana Vilagoš nije uspela da se plasira u finale bacanja koplja na Olimpijskim igrama u Parizu, ali nije želela da opravdanje traži u pauzi koju je od jeseni do proleća imala zbog povrede lakta.

НИСАМ СЕ САСТАВИЛА САМА СА СОБОМ! Адриана Вилагош о останку без олимпијског финала: Нису ово баш најбоље Игре за нашу атлетику

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, sa hicem od 60,49 metara ona je zauzela 13. mesto, a nedostajalo joj je 59 centimetara da bi dostigla 12-plasiranu takmičarku, Momone Uedu iz Japana, koja je sa 61,08 prošla u završnu borbu za medalju.


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nisam mogla da bacim kako sam zamislila. Nisam se sastavila sama sa sobom. Osećam žal, bila sam spremna, osećala sam se spremno. Još sam mlada, pokušaću da naučim iz ovoga i izvučem samopouzdanje i lekciju.

Trema ili nešto drugo?

- Nisam pokazala ono što znam. To je sport. Moram da se odmorim i idemo dalje i još jače nego do sada.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

I ostali naši atletičari su - ostali bez finala:

- Ovo nisu baš najbolje igre za atletiku. Mislim da ćemo svi izaći jači iz ovoga. Svi dobro rade i ne određuje ovaj neuspeh sve. Nadam se da će na narednim igrama i takmičenjima biti više uspeha i sreće i da će se rezultat popraviti.

Elzan Bibić je pomenuo buku u selu koja mu je smetala?

- Nisam imala problema tamo. Sve je bilo u redu, ali se tako završilo kako se završilo - istakla je Adriana Vilagoš.


Najbolja u kvalifikacijama bila je Poljakinja Marija Andrejčik, sa 65,52, ispred Hrvatice Sare Kolak (64,57) i Kolumbijke Flor Denis Ruiz Hurtado (64,40).

Olimpijsko finale bacanja koplja u ženskoj konkurenciji je na programu u subotu, 10. avgusta, od 19.30.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBE ODUŠEVILA JEDNIM GESTOM: Ukrajinka prirodnom lepotom zaludela svet - prozvali je barbikom, a zbog nje svi gledali atletiku (FOTO)