OGLASILI SE IZ SAVEZA: Evo šta se dešava sa mestom selektora ženske odbojkaške reprezentacije Srbije

Novosti online

07. 08. 2024. u 14:23

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Italije sa 3:0, a nakon meča odmah se povela priča o budućnosti Đovanija Gvidetija na klupi našeg nacionalnog tima.

ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ САВЕЗА: Ево шта се дешава са местом селектора женске одбојкашке репрезентације Србије

FOTO: Tanjug/AP

Danas se pojavila informacija da je nekadašnji francuski reprezentativac Stefan Antiga jedan od prvih kandidata za mesto selektora Srbije, ali sada je stigao demanti iz Odbojkaškog saveza Srbije.

Saopštenje prenosimo u celosti:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 - Odbojkaški savez Srbije demantuje pisanje pojedinih medija da je izabran novi selektor ženske reprezentacije Srbije, a da je Đovani Gvideti smenjen.

Kao svaka ozbiljna organizacija i Odbojkaški savez Srbije će prvo po ubrzanom postupku analizirati rezultate ženske i muške seniorske reprezentacije na takmičenjima odigranim ove godine, a onda u najbržem mogućem vremenskom okviru doneti odluke u interesu budućnosti i razvoja srpske odbojke i o njima obavestiti javnost.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ponosni smo na rezultate naših odbojkašica i odbojkaša u poslednjoj deceniji, ponosni smo na pomoć države odbojci i uslove koji im se obezbeđuju za trening, pripreme i putovanja, kao i na činjenicu da su se redovno odazivali reprezentativnim obavezama i borili za grb Srbije.

Nažalost, rezultat je ovoga puta izostao, ali srpska odbojka ima budućnost i priliku da se na sledećim velikim takmičenjima vrati na pobednička postolja - saopštio je OSS.

Podsetimo, Gvideti je posle meča rekao da mu je ugovor istekao i da nije bilo konkretnih razgovora o produžetku saradanje.

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM, SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBE ODUŠEVILA JEDNIM GESTOM: Ukrajinka prirodnom lepotom zaludela svet - prozvali je barbikom, a zbog nje svi gledali atletiku (FOTO)