ACO PETROVIĆ O REPREZENTACIJI SAD: '''Drim-tim iz 1992. godine je bio talentovaniji, ali ovi razbijaju protivnike''

Filip Milošević

07. 08. 2024. u 15:02

Košarkaška reprezentacija Srbije u četvrtak od 21 čas igra polufinale olimpijskog turnira protiv selekcije SAD. Amerikanci su u četvrtfinalu bili bolji od Brazila koji sa klupe predvodi Aco Petrović. On je bio očaran Kerovim timom.

АЦО ПЕТРОВИЋ О РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ САД: Дрим-тим из 1992. године је био талентованији, али ови разбијају противнике

FOTO: Tanjug/AP

Brazilci su na svojoj koži u četvrtfinalu osetili moć Amerikanaca, a Petrović je izneo utisak.

- Nakon iskustva sa "Drim- timovima" (dve utakmice u Barseloni 1992) i ove jučerašnje u Parizu, sada mogu objektivnije sagledati i uporediti obe ekipe. Ona iz Barselone imala je više talenta, dok je sadašnji "Drim- tim" fizički moćni i tu razbija protivnike - napisao je Petrović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Brazilci su na svojoj koži u četvrtfinalu osetili moć Amerikanaca, a Petrović je izneo utisak. - Nakon iskustva sa "Drim- timovima" (dve utakmice u Barseloni 1992) i ove jučerašnje u Parizu, sada mogu objektivnije sagledati i uporediti obe ekipe. Ona iz Barselone imala je više talenta, dok je sadašnji "Drim- tim" fizički moćni i tu razbija protivnike - napisao je Petrović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!