SJAJAN GOL KOJI JE ŠOKIRAO GRČKU: Dušan Mandić i potez koji je najavio srpsko slavlje u četvrtfinalu Olimpijskih igara (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2024. u 17:01

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Grčku 12:11, a prekretnica je bio gol Dušana Mandića na dva minuta i po minuta do kraja.

СЈАЈАН ГОЛ КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО ГРЧКУ: Душан Мандић и потез који је најавио српско славље у четвртфиналу Олимпијских игара (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Velika borba viđena je u bazenu na Olimpijskim igrama, ni jedna ekipa nije uspevala da napravi veliku prednost. Srbija je gubila tokom drugog poluvremena a onda je uspela da preokrene, a najvažniji momenat je biol Dušana Mandića.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nakon ovog pogotka Mandića, Grčka je uspela da izjednači preko Vlahopulosa, ali je Nikola Jakšić doneo trijumf Srbiji golom sa pola terena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U polufinalu igraće protiv boljeg iz meča Sjedinjene Američke Države - Australija.

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UMALO DA SE PORODIM! Urnebesno: Kako su Srbi ispratili nestvaran preokret košarkaša protiv Australije na Olimpijskim igrama