"RINTALI SMO CELO LETO KAO KONJI!" Sava Ranđelović o podvigu protiv Grčke: Nadam se da su na kladionici pali svi koji su igrali protiv nas!

Novosti online

07. 08. 2024. u 17:12

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Grčku na nestvaran način u četvrtfinalu Olimpijskih igara, a vrlo zanimljivo je na to reagovao član "delfina", Sava Raneđlović.

РИНТАЛИ СМО ЦЕЛО ЛЕТО КАО КОЊИ! Сава Ранђеловић о подвигу против Грчке: Надам се да су на кладионици пали сви који су играли против нас!

Screenshot / Eurosport

Podsetimo, Vlahopulos je izjednačio rezultat šest sekundi do kraja i delovalo je da će pobednika odlučiti peterci, ali je onda Nikola Jakšić postigao gol sa pola terena i odveo Srbiju polufinale.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Skupili smo se i borili od prvog do poslednjeg momenta, nismo posustajali i vratilo se. Koliko god da je gol srećan ili nije, zaslužili smo. Čestitam momcima na borbi, imamo dan da se oporavimo i spremimo za polufinale. Teška utakmica, spremamo se ceo život za ovo i rintali smo kao konji letos dva i po meseca. Ko god da nam dođe za rivala, daćemo 200 posto.

Naši će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča SAD - Australija, a upravo je od Australijanaca doživljen bolan poraz u prvoj fazi:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ne bih imao ništa protiv da igramo opet protiv njih, ali ko god da dođe idemo iz sve snage. Ovo je repriza finala prošlih Olimpijskih igara i mislim da su nas svi otpisali i potcenili. Nadam se da su svi pali na kladionici što su igrali protiv nas - u svom stilu je prokomentarisao Ranđelović.

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UMALO DA SE PORODIM! Urnebesno: Kako su Srbi ispratili nestvaran preokret košarkaša protiv Australije na Olimpijskim igrama