NIKOLA JOKIĆ NIJE JEDINI "SA DVA SPORTA": Zvezda Bajerna iz Mnihena ima najboljeg konja na Olimpijskim igrama u Parizu

Filip Milošević

07. 08. 2024. u 18:22

Tomas Miler, legenda Bajerna iz Minhena i reprezentacije Nemačke već dugi niz godina gaji ljubav prema konjima, a sada i slavi konja čiji je suvlasnik. Naime, džokej Kristijan Kukuk je sa Milerovim konjem osvojio zlatnu medalju u pojadinačnom skoku na Olimpijskim igrama u Parizu, prvo za Nemačku u tom sportu nakon 28 godina.

НИКОЛА ЈОКИЋ НИЈЕ ЈЕДИНИ СА ДВА СПОРТА: Звезда Бајерна из Мнихена има најбољег коња на Олимпијским играма у Паризу

Foto: Profimedia

Čuveni nemački fudbalski as je suvlasnik Čekera, 14-godišnjeg sivog kastrada čiji su skokovi preko ograde za preskakanje u Versaju u utorak doneli Kukuku zlatnu medalju za Nemačku.

– Ne smemo da zaboravimo njihove zasluge – rekao je Kukuk na ARD-u, gledajući u Milera i suvlasnicu Madlen Vinter-Šulce kako slave olimpijsko zlato.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Dali su mi priliku da nastavim da jašem i obećali da Čeker neće biti prodat. Neverovatno sam im zahvalan što su imali poverenje u mene i što sam im na to uzvratio medaljom. Ponosan sam na ono što smo postigli – rekao je džokej.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Za dugogodišnjeg fudbalskog reprezentativca Nemačke Milera, svetskog šampiona iz 2014. godine, konjički sport je postao više od hobija.

Ovaj 34-godišnjak sa suprugom Lizom, koja se takmiči u dresuri, vodi imanje “Gut Vetlkam” u blizini Minhena.

Nikola Jokić bi se u tu priču sigurno umešao da se i njegovi kasači nadmeću u Parizu, ali... dok se takva olimpijska promena ne dogodi, ostaće veran košarci, a grla iz štale "Hvatač snova" trčaće na nekim drugim takmičenjima.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO:  BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBE ODUŠEVILA JEDNIM GESTOM: Ukrajinka prirodnom lepotom zaludela svet - prozvali je barbikom, a zbog nje svi gledali atletiku (FOTO)