NIJE IGRALA U PARIZU, PA DONELA "VAŽNU ODLUKU": Jedna od najboljih košarkašica Srbije "menja sport" (FOTO)

Novosti online

07. 08. 2024. u 19:34

ŽENSKA košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u četvrtfinalu Olimpijskih igara od Australije, a jedna od najboljih košarkašica naše zemlje, koja nije nastupala u Parizu donela je bitnu odluku.

НИЈЕ ИГРАЛА У ПАРИЗУ, ПА ДОНЕЛА ВАЖНУ ОДЛУКУ: Једна од најбољих кошаркашица Србије мења спорт (ФОТО)

Foto: Profimedia

Nikolina Milić zbog FIBA pravila za Srbiju može da nastupa samo kao naturalizovana igračica (rođena je u Bosni i Hercegovini), a to mesto na Olimpijskim igrama zauzela je Ivon Anderson. 

Priliku da brani boje naše države Nikolina je imala na Evropskom prvenstvu u Beogradu kada je osvojena bronzana medalja. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

S obzirom da je propustila Igre, Milić se našalila na Instagramu, objavivši video na kom se vidi kako vozi kajak, napisavši da je spremna za Olimpijske igre 2028. godine, ali u ovom sportu na vodi.

Igračica koja igra na poziciji centra je prethodna dva leta sa uspehom nastupala u ženskoj NBA ligi za Minesotu, a ove godine je postala šampionka Evrope sa Fenerbahčeom, uz veliku ulogu u tom ostvarenju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naredne sezone neće menjati klub, pošto je nedavno produžila ugovor sa Fenerom.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBE ODUŠEVILA JEDNIM GESTOM: Ukrajinka prirodnom lepotom zaludela svet - prozvali je barbikom, a zbog nje svi gledali atletiku (FOTO)