"SVE ĆE DOĆI NA SVOJE MESTO" Angelina Topić se ponovo oglasila nakon povrede na Olimpijski igrama

Novosti online

07. 08. 2024. u 22:04

Nažalost, Angelinu Topić nisu navijači mogli da gledaju u finalu olimpijskog takmičenja u skoku uvis, iako je izborila plasman. Ona se danas još jednom oglasila zbog svega što se dešavalo u Parizu.

СВЕ ЋЕ ДОЋИ НА СВОЈЕ МЕСТО Ангелина Топић се поново огласила након повреде на Олимпијски играма

Foto: Profimeia

Teža povreda skočnog zgloba ju je sprečila u tome da se bori za medalju, ali je fascinantno u celoj priči da je Angelina uspela, iako povređena, da preskoči dve visine i rezultatom 1.92 metra izbori plasman u finale.

Sve je oduševila svojom požrtvovanošću, a njen talenat nikad nije bio sporan i uvereni smo da će nas u narednim godinama još mnogo puta obradovati na najvećim takmičenjima u Evropi i svetu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Danas je svojom najnovijom objavom na Instagramu poželela da se još jednom zahvali svima koji su joj prethodnih dana pružali veliku podršku.

- Nadam se da još uvek imam privilegiju da sebe nazivam olimpijskim finalistom, ili barem mogu definitivno da kažem da sam se zvanično kvalifikovala za finale na jednoj nozi (bukvalno) haha...

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--


Nije rezultat kakvom sam se nadala, ali ponosno držim glavu i ostajem privržena svojoj veri. Ostajem motivisana i odlučna, znajući da će sve na kraju doći na svoje mesto.

Hvala vam svima na neverovatnoj podršci i što ste mi pomogli da ostanem stabilna u ovom teškom trenutku, napisala je Angelina.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: Žele Vučićevu glavu na beogradskom Majdanu!