NILIKINA IZBORIO POLUFINALE OLIMPIJSKIH IGARA Pa pričao o Partizanu: Od prvog dana osećam ljubav navijača

Novosti online

07. 08. 2024. u 22:50

KK Partizan napravio je kompletnu rekonstrukciju ekipe ovog leta nakon veoma loše sezone, a među novim igračima je i francuski reprezentativni plej Frenk Nilikina.

НИЛИКИНА ИЗБОРИО ПОЛУФИНАЛЕ ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА Па причао о Партизану: Од првог дана осећам љубав навијача

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

On je za “Meridian sport” nakon plasmana njegove selekcije u polufinale Olimpijskih igara na domaćem terenu govorio o svom novom klubu i kako je došlo do saradnje.

– Od prvog dana kada su saznali da sam potpisao ugovor sa Partizanom, osetio sam ljubav navijača. Tu njihovu energiju. I to veoma cenim. Osećam da su navijači neverovatni. Mathias Lessort mi je već pričao mnogo toga. Rekao mi je samo najbolje. Da je to sjajna prilika za mene. Najbolji izbor koji sam mogao da napravim. Da ću da uživam, da će boravak u Partizanu pomoći mom ličnom napretku, košarkaški, ali i kao ličnosti, generalno, objasnio je Nilikina, pa otkrio da je bilo kontakata i pre godinu dana.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Zvali su me i prošle godine, ali tada sam odlučio da ostanem u NBA. Ali, sada sam rešio da se vratim u Evropu, Partizan me ponovo kontaktirao. I – bio je lak izbor. I dok sam bio u NBA gledao sam neke utakmice, trener Željko Obradović je jedan od najboljih u istoriji. I, kao što sam već rekao, ta ljubav navijača, strast koju osećaju prema klubu i timu, je sjajna i neverovatna. Jedva čekam da posle Olimpijskih igara odem tamo, poručuje nekadašnji 8. pik sa NBA drafta.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!