''JA NIKAD NISAM TO MOGAO DA URADIM!'' Dirk Novicki o neverovatnom šutu Nikole Jokića protiv Australije na Olimpijskim igrama

Filip Milošević

08. 08. 2024. u 10:16

Sjajne partije pruža Nikola Jokić u dresu Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, a oduševljen je Srbinom bio i Dirk Novicki.

ЈА НИКАД НИСАМ ТО МОГАО ДА УРАДИМ! Дирк Новицки о невероватном шуту Николе Јокића против Аустралије на Олимпијским играма

Foto: Profimedia

- Njegova igra je neverovatna. Sve izgleda kao usporeni snimak, on stavlja svoje ruke na loptu, ima neverovatne ruke, neverovatne pasove, krađe i sjajnu završnicu. I veoma sam srećan zbog njega. On je dobar tip, voli da igra, uvek se šali i paklen je igrač - rekao je Novicki za "Basket njuz".

Prokomentarisao je bivši as Dalas maveriksa i "Sombor Shuffle", kojim je Jokić doneo pobedu Srbiji protiv Australije u četvrtfinalu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Radi ga preko desne strane i onda ga radi sa desnom nogom, i skače sa desne noge, što ja nikad nisam mogao da uradim. Više se sam osećao komforno da izvedem 'fadeaway' sa skokom sa levom nogom preko mog desnog ramena, ali on se okrene preko drugog ramena. To je težak šut - rekao je Dirk.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!