NOVAKOVIĆ U SUZAMA NAKON FINALA: ''Ovoliki čovek da ima ovakav izliv emocija...''

Đ.Samoilović

08. 08. 2024. u 14:55

Srpski kajakaški četverac u sastavu Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Vladimir Torubarov i Marko Dragosavljević finalnu trku završio je na šestoj poziciji i tako ostao bez medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

НОВАКОВИЋ У СУЗАМА НАКОН ФИНАЛА: Оволики човек да има овакав излив емоција...

FOTO: AP Photo/Pavel Golovkin

Marko Novaković je bio slomljen nakon finala.

- U jednu ruku pokušavam da rezimiram, u drugu mi pada sve ono što smo do sada uradili i šta se sve istrpelo… Ovolikom čoveku… da ovako ima izlive emocija… Znam koliko smo svi trpeli, počevši od porodice. Sigurno da nije realna slika, treće Olimpijske igre, osećam medalju i iz nekog razloga izgubimo…

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Svaki put sam našao motivaciju da ponovo dođem, da idem dalje… ne znam… Mogu samo svima da se zahvalim koji su bili tu i koji su ovo pratili. Čast mi je što sam bio ovde sa momcima… moram da se skoncentrišem, sutra imamo i dvosed, da tu probamo nešto da napravimo - rekao je Novaković.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

Košarka je danas u centru pažnje. Tačnije, Srbija i Amerika. Olimpijske igre u Parizu su dočekale veliki derbi, iako je "tek" polufinale. Košarkaška reprezentacija Srbije za rivala ima moćni tim Sjedinjenih Američkih Država, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

08. 08. 2024. u 16:44

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!