DA LI JE MOGUĆE?! Evo koliko je kod tapkaroša dostigla cena karata za polufinale Srbija - Sjedinjene Američke Države u košarci!

Đ. S.

08. 08. 2024. u 18:40

Košarkaška reprezentacija Srbije je za rivala u polufinalu Olimpijskih igara dobila moćni tim Sjedinjenih Američkih Država, a cene ulaznica vrtoglavo su rasle kako se meč bližio početku.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ?! Ево колико је код тапкароша достигла цена карата за полуфинале Србија - Сједињене Америчке Државе у кошарци!

FOTO: Đ. Samoilović

Karte su odavno prodate za ovaj polufinalni duel, ali nekoliko sati pred meč još uvek su mogle da se "nađu" na dva načina.


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Jedan je čuveni, tzv. "risejl" internet sajt, na kome je praktično legalizovana preprodaja karata i tu jedno parče papira s kojim se ulazi na meč Srba i Amerikanaca košta 600 evra.

Tapkaroši traže od 1000 evra pa naviše, a za "Novosti" neki od prispelih srpskih navijača kažu da cena ide i do dve, tri hiljade evra.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, prenos utakmice Srbija - SAD možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

Košarka je danas u centru pažnje. Tačnije, Srbija i Amerika. Olimpijske igre u Parizu su dočekale veliki derbi, iako je "tek" polufinale. Košarkaška reprezentacija Srbije za rivala ima moćni tim Sjedinjenih Američkih Država, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

08. 08. 2024. u 20:47 >> 21:16

Komentari (0)

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!