DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o "orlovima" posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!

Đ. S.

08. 08. 2024. u 23:28 >> 23:29

Košarkaška reprezentacija Srbije je za rivala u polufinalu Olimpijskih igara dobila moćni tim Sjedinjenih Američkih Država, a selektor "orlova" Svetislav Pešić je neposredno po završetku utakmice govorio je kratko, ali vrlo efektno.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ?! Ево шта је Светислав Пешић открио о орловима после меча Србија - САД у полуфиналу Олимпијских игара у Паризу!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo,fantastična Srbija je više od tri četvrtine vodila protiv SAD, da bi onda Amerikanci preokretom došli do trijumfa, time i finala.

Po završetku tog meča, Pešić je ovako započeo analizu:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Kratko ću samo, pošto žurim u hotel, igramo za manje od 48 sati za medalju. Odmah napuštam salu, neću puno da pričam. Ponosan sam kako smo igrali, posebno jer smo se vratili od minus 24 protiv Australije. Videla se mentalna snaga naša, jedna ili dve lopte su presudile. Ima pravilo u Srbiji koje upotrebljavamo, ko gubi ima pravo da se ljuti. Ja nisam ljut nego ponosan - rekao je selektor Srbije.

A onda je otkrio nešto neverovatno:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Videli ste s čim smo igrali, Milutinov je imao temperaturu, ni Jović nije bio spreman (a obojica su igrali; Davidovac i debitant Plavšić nisu, prim. aut). Hajde da ih oporavimo za veću rotaciju protiv Nemaca.

"Ljut sam zbog sudija"

- Ne tražim opravdanja, ljut sam jer nismo dobili respekt od sudija, ne samo na ovoj utakmici. Jer ako najbolji igrač na svetu za 37 minita šutira četiri slobodna bacanja, a Bogdanović jedno, a sve vreme je lopta kod njih, čudne stvari su se dešavale. Miran sam, nisam ljut, razočaran sam jer ova ekipa nije dobila respekt od sudija. Rekao sam igračima da ne pričaju, već se bore i sudije će nagraditi, ali to večeras nismo videli - zaključio je Svetislav Pešić.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!