"HVALA VLADI SRBIJE I PREDSEDNIKU VUČIĆU!" Rvački savez: Imali smo ogromnu pomoć, videćemo gde smo grešili

Novosti online

08. 08. 2024. u 18:30

Nastup naših takmičara u Parizu i neosvajanje medalje koja je bila naš prioritetni cilj, smatramo kao neuspeh, jer od četvorice naših rvača grčko-rimskim stilom, koji su učestvovali na najvećoj svetskoj smotri sporta u glavnom gradu Francuske, svi su u prethodnom periodu bili osvajači odličja na najvećim svetskim takmičenjima, samim tim i pretendenti na olimpijsku medalju, saopštio je danas Rvački savez Srbije.

ХВАЛА ВЛАДИ СРБИЈЕ И ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ! Рвачки савез: Имали смо огромну помоћ, видећемо где смо грешили

FOTO: Tanjug/AP

Bez medalje u Parizu ostali su Mate Nemeš, Georgi Tibolov, Aleksandar Komarov i Mihail Kadžaja.

  - Bez obzira na evidetne propuste sudija, smatramo da je forma naših sportista pogrešno tempirana i da je, generalno, to razlog ovako slabijeg rezultata. Rvački savez Srbije će u narednom periodu analizirati celokupan rad stručnog štaba, kao i trenažni proces u pripremnom periodu i preduzeće neophodne mere". Želimo da se zahvalimo Vladi Republike Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću za sve maksimalne uslove koje su naši rvači imali, ne samo ove godine nego tokom celokupnog olimpijskog ciklusa -naglašavaju iz RSS.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 - Naši takmičari imali su pomoć i podršku kao najuspešnije rvačke nacije sveta. Iz tog razloga osećamo obavezu da uz kvalitetnu i temeljnu analizu krenemo već sad u pripreme za Olimpijske igre u Los Anđelesu 2028. godine i da posle medalja Štefaneka u Rio de Ženeiru i Datunašvilija u Tokiju nastavimo niz olimpijskih trofeja već u Los Anđelesu za četiri godine - stoji u saopštenju koje je potpisao predsednik Saveza Damir Šabić.

Preostalo je da nastupi Hetik Cabolov u slobodnom stilu, dok je Stevan Mićić morao da odustane zbog povrede.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: PREKO KARIBA I PARIZA - DO LILA, ZBOG SRBIJE: Dobrica i Zorica snabdevaju srpske navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

Košarka je danas u centru pažnje. Tačnije, Srbija i Amerika. Olimpijske igre u Parizu su dočekale veliki derbi, iako je "tek" polufinale. Košarkaška reprezentacija Srbije za rivala ima moćni tim Sjedinjenih Američkih Država, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

08. 08. 2024. u 20:47 >> 21:16

Komentari (0)

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!