ZNAM NA ŠTA ALUDIRATE, ALI... Bogdan Bogdanović u suzama poručio: Ponosan sam na saigrače

Đ. Samoilović

08. 08. 2024. u 22:57

SRBIJA je u neverovatnoj završnici poražena od Sjedinjenih Američkih država u polufinalu Olimpijskih igara rezultatom 95:91. Uplakan je Bogdan Bogdanović napustio teren, a posle je otvorio dušu.

ЗНАМ НА ШТА АЛУДИРАТЕ, АЛИ... Богдан Богдановић у сузама поручио: Поносан сам на саиграче

FOTO: Tanjug/AP

Poražena je Srbija od Amerike, ali je jasno da je ceo svet imao priliku da vidi da je Srbija zemlja košarke, te da našu reprezentaciju ne čini samo Nikola Jokić. Bogdan Bogdanović je izašao suznih očiju pred kameru RTS. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Težak poraz. Ja sam ponosan na saigrače i momke. Na način na koji smo se borili. Do kraja... Nismo odustali i možemo da budemo ponosni. Pomoglo nam je iskustvo s njima na pripremama, nismo smeli da dozvolimo one izgubljene lopte i kontre koje su presudile. Ponosan sam, borili smo se, taktički i timski. Imali smo ih i onda za dva minuta prosuli deset razlike.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

 rekao je Bogdanović, pa dodao:  

- Nemamo za čime da žalimo, mogli smo da pobedimo, ali je težak poraz. Isto je kad izgubiš 2 ili 20. Pobednik ide dalje, treba da budemo ponosni na ove momke i idmeo dalje. Šta je tu je, takav je žreb, mislili smo da ćemo ih dobiti u polufinalu, radili smo na tome i sanjali.

Upitan je šta je prevagnulo u meču. 

- Odigrali smo najbolje moguće, mogli smo da sačuvamo još koju loptu, uputimo šut. Oni su svoje šuteve pogodili, čuvali lopte. Znam na šta aludirate, nije to na nama da o tome govorimo. 

Sledi Srbiji borba za bronzu, protiv Nemačke. 

- Treba da pokažemo karakter i podignemo se posle ovoga.

O raspravi sa Lebronom rekao je... 

- Pokušavamo da se motivišemo na razne načine. Znamo način na koji oni komuniciraju, pa da im uđemo u glavu malo, rekao je Bogdanović. 

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!