"VIDEO SAM SRBE KAKO PLAČU..." Selektor Amerikanaca Stiv Ker priznao da su ga "orlovi" iznenadili: Nisam ono očekivao, bio sam zabrinut!

Đ. Samoilović

08. 08. 2024. u 23:28

KOŠARKAŠKA reprezentacija Amerike plasirala se u finale Olimpijskih igara nakon što je savladala Srbiju 95:91. Selektor Amera Stiv Ker pohvalio je nakon meča "orlove".

ВИДЕО САМ СРБЕ КАКО ПЛАЧУ... Селектор Американаца Стив Кер признао да су га орлови изненадили: Нисам оно очекивао, био сам забринут!

FOTO: Tanjug/AP

SRBI SU ODIGRALI FENOMENALNO Stiv Ker: Bio sam zabrinu tokom meča Srbija - SAD 

Gubili su Amerikanci tokom 37 minuta meča, nije se obrukala, a kvalitet naše selekcije primetio je i Stiv Ker. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Teška utakmica danas, to smo očekivali. Srbija je jako dobar tim sa dobrim trenerom. Teško je pobediti jedan tim triput, dvaput na ovom turniru, rekao je Ker, a potom dodao: 

- Igrali su fenomenalnu utakmicu, nisam očekivao tri trojke Avramovića u prvom poluvremenu. Presudio je naš momentum, pritisak je uradio svoje, uvek mi bude žao tima koji izgubi, kroz karijeru.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nije krio Ker da je bio zabrinut. 

- Bio sam zabrinut tokom utakmice, Nikola Jokić je najbolji igrač na planeti, a srpska reprezentacija je uvek među najboljima na svetu. Gubili smo dugo, ali imali tačno toliko vremena da se vratimo i pobedimo.

Prokomentarisao je emotivnu reakciju srpskih košarkaša nakon poraza.  

- Video sam srpske igrače kako plaču, uradili su sve, dali sve da pobede, ali nisu uspeli. 

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!