ŠTA SE OVO DEŠAVA!? Da li je vreme za treću medalju Srbije na "ukletim" Olimpijskim igrama?

Novosti online

09. 08. 2024. u 06:50

KOLIKO Srbija samo nema sreće na Olimpijskim igrama u Parizu, džudisti su pokradeni, isto kao i bokseri, rvači gube u poslednjim sekundama nestvarnim preokretima, a šta tek reći za sinoćnji poraz košarkaša.

ШТА СЕ ОВО ДЕШАВА!? Да ли је време за трећу медаљу Србије на уклетим Олимпијским играма?

Foto: Profimedia

Naša zemlja je i dalje na dve medalje iz prve sedmice Igara kada su nas obradovali Zorana Arunović i Damir Mikec, odnosno i Novak Đoković. Ostala su još tri dana do kraja takmičenja u Parizu i nadamo se da će biti još neka medalja na kontu Srbije, možda već danas.

Vaterpolisti igraju u polufinalu protiv SAD, a uvertira su im srpski sportisti u kajaku i u borilačkim sportovima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Stevan Mićić, koji je trebao da bude jedan od najvećih rvačkih aduta, morao je da zbog povrede odustane od olimpijskih izazova, ali Srbija nije bez predstavnika slobodnim stilom (74 kg).

Hetik Cabolov, rvač iz Vladikavkaza, od 2021. je pod srpskom trobojkom, a prošle godine je bio treći u svojoj kategoriji i na Svetskom prvenstvu u Beogradu i na Evropskom šampionatu u Zagrebu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Protivnik u prvoj borbi mu je Iranac Iman Mahdavi, emigrant u Italiju, takmičar u Izbegličkom olimpijskom timu, koji je pod zastavom i himnom Međunarodnog olimpijskog komiteta prve sportiste imao u Riju 2016.

Kajakaški četverac, šestoplasirani u finalu, daje i dva dvoseda.

Marko Dragosavljević i Marko Novaković i Anđelo Džombeta i Vladimir Torubarov nadmetaće se u polufinalu i opet su u istoj grupi kao i u četvrtfinalu.

Među osam čamaca u finale će četiri prvoplasirana.

U borbe će i taekvondisti Aleksandra Perišić i Stefan Takov.

Satnica srpskih sportista

11.00 rvanje (m), slobodni stil 74 kg, osmina finala, Hetik Cabolov – Iman Mahdavi (Izbeglički olimpijski tim); polufinale u 18.15

11.10 kajak (m), dvosed 500 m, polufinale (Marko Novaković, Marko Dragosavljević; Anđelo Džombeta, Vladimir Torubarov); finale u 13.20

11.24 taekvondo (m), do 80 kg, osmina finala, Stefan Takov – Fejzal Savadogo (Burkina Faso); za bronzu u 20.34, finale u 21.04

12.00 taekvondo (ž), do 67 kg, osmina finala, Aleksandra Perišić – Ozoda Sobirjonova (Uzbekistan); za bronzu u 20.19, finale u 20.49

14.35 vaterpolo (m), polufinale, Srbija – SAD

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!