KO BI OVO OČEKIVAO! I Hrvati žale zbog poraza Srbije na Olimpijskim igrama

Novosti online

09. 08. 2024. u 08:51

Košarkašaka reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara, pošto su sinoć poražena od selekcije SAD sa 91:95 (31:23, 23:20, 22:20, 15:32).

КО БИ ОВО ОЧЕКИВАО! И Хрвати жале због пораза Србије на Олимпијским играма

FOTO: Tanjug/AP

Nekoliko grešaka "orlova" i nekoliko spornih sudijskih odluka prelomili su meč koji je ostavio jak utisak na hrvatskog stručnjaka Aleksandra Petrovića.

Nekadašnji košarkaš, a sada selektor Brazila, oglasio se odmah nakon meča i istakao je da je šteta što se utakmice završila pobedom Amerike!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Košarkaški je velika šteta što utakmica nije završila drugačije, jer odigrati onakvih 35, 36 fantastičnih minuta, a ne dobiti utakmicu je frustrirajuće - napisao je Petrović na svom nalogu na mreži "X". U komentarima ispod objave pojasnio je da Srbija nije mogla da proveri da li je lopta od Durenta prešla na našu polovinu kada su sudije procenile da se Bogdan Bogdanović vratio preko pola, dok su navijači uglavnom bili nezadovoljni suđenjem sudijske trojke.

I ne samo Petrović, veliki broj pozitivnih komentara stigao je i iz Hrvatske. Komšije su sa velikom pažnjom ispratile duel Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, a po okončanju meča njihovi portali su bili preplavljeni komentarima u kojima se veliča igra "orlova" i iskazuje razočaranje porazom našeg košarkaškog nacionalnog tima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Tanjug/AP

 

- Srbima kapa do poda, vrhunski odigrano, baš kako i treba sa Amerima, ali ovi su se izvukli za dlaku. Još jednom, svaka čast;

- Po prvi put navijah za Srbe. Toliko su odlični i srčani bili, bravo! Kakva šteta što neće biti u finalu;

- Srbi bogovi očevi košarke, ljubomoran sam što mi nemamo takvu košarku; 

- Što se mene tiče, vi ste pobedili;

- Samo ću ovo napisati... Gledao sam ovaj epski dvoboj sa više ljudi. Od toga znam da par njih zaista ne podnose Srbe organski... Ali svi, apsolutno svi su želeli da bahati Ameri izgube. Kapa do poda srpskoj reprezentaciji. Velika ekipa, grandiozna - samo su neki od komentara na hrvatskim portalima.

Podsećanja radi, utakmica za treće mesto i bronzanu medalju na olimpijskom turniru na programu je 10. avgusta, u neobičnom terminu u 11 časova.

S druge strane, finale će se igrati istog dana od 21.30 časova, rival Sjedinjenih Američkih Država biće domaćin Francuska, što će biti repriza duela za zlato sa prethodnih Olimpijskih igara iz Tokija, koju su Ameri dobili s rezultatom 87:82.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!