ZBOG OVOGA JE SRBIJA IZGUBILA OD AMERIKE! Detalj koji je drim-tim poslao u veliko finale Olimpijskih igara (VIDEO)

Novosti online

09. 08. 2024. u 09:29

Kakav meč. Finale pre finala. Srbija je imala Amerikance u šaci, ali… Nije se dalo. Drim-tim, prema mnogima najbolja selekcija svih vremena, slavila je posle preokreta u poslednjim minutima.

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ СРБИЈА ИЗГУБИЛА ОД АМЕРИКЕ! Детаљ који је дрим-тим послао у велико финале Олимпијских игара (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Šteta. Bili su "orlovi" tako blizu trijumfa za anale, ali uprkos porazu, moraju da budu ponosni kako su odigrali protiv najvećih NBA zvezda.

Sreća je okrenula leđa Srbima uz neke loše odluke sudija, ali i suvi kvalitet Stefa Karija, Lebrona Džejmsa i Kevina Durenta, moramo iskreno priznati.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ipak, jedan momenat je bio preloman za preokret SAD. Srbija je na nešto više od sedam minuta do kraja imala 11 poena prednosti (78:67). Ameri su imali napad, u kojem je Durent primio loptu sam i spreman da uputi šut za tri poena. Blizu njega gurali su se Jokić i Dejvis.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Srpski centar je tom prilikom odgurno Dejvisa na Durenta, gde je arbitar svirao faul. Pitanje je da li bi isto arbitri postupili da se desilo na drugoj strani. Durent je momenat pre toga uputio udarac i pogodio trojku. Tada je Jokić zaradio četvrti faul, zbog čega do kraja meča, a ostalo je još mnogo vremena, nije mogao da igra čvrstu odbranu.

Da stvar bude gora, zbog dosuđenog faula, Ameri su dobili i loptu sa strane, a posle dodavanja i Buker je pogodio za tri poena. "Drim-tim" je tada prišao na pet poena zaostatka na sedam minuta pre kraja, a na sve to imali smo Jokića sa četiri faula.

Srpski centar više nije mogao da igra čvrstu odbranu, što su Ameri iskoristili, često su do kraja lopte išle na Embida, koji je u poslednjih šest minuta igre ubacio sedam poena i doprineo preokretu i pobedi SAD.

Nažalost, košarkaše Srbije sada očekuje duel za treće mesto protiv Nemačke, a meč je na programu u subotu od 11 časova i biće Svetislav Pešić na velikim mukama da vrati igrače na pravi kolosek. 

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!