STRAHINJA RAŠOVIĆ PLAKAO KAO KIŠA: "Kroz kakav mulj smo prošli...najsrećniji sam na svetu!"

Novosti online

09. 08. 2024. u 16:18

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je selekciju Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 10:6, a Strahinja Rašović nije mogao da zadrži suze.

СТРАХИЊА РАШОВИЋ ПЛАКАО КАО КИША: Кроз какав муљ смо прошли...најсрећнији сам на свету!

FOTO: AP/Tanjug

Rašović je zaplakao pred novinarima.

 - Pa znao sam, jer da nisam znao ne bih došao na Olimpijske igre. Bez obzira na blato što smo prošli posle Tokija, čemu smo bili izloženi i šta smo prošli. Znao sam da će da prođe jer kad smo gubili nije dolazilo do pucanja u timu. Bez fraza i krilatica, kao mali sam govorio da Srbija ide na zlato u vaterpolu uvek, tako i mi sada. Prošli smo kroz grupu i mulj, tad sam rekao da niko nije umro već je to put koji mora da se prođe. Ekipa se sklapala i podizala, sad smo u finalu i najsrećniji sam na svetu. Kako prošle Olimpijske igre, tako i ove, ponosan sam i srećan zbog nas i svih koji su navijali za nas. Izvinite zbog suza, ovo je ono kad si mali i sanjaš, najlepši momenti u karijeri i uživam. Naći ćemo snagu za još jednu utakmicu. Rekao sam i ranije šta mi je na duši, hvala -  rekao je u dahu Rašović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Finalni meč je na programu u nedelju od 14. časova.

BONUS VIDEO: KAKVA PODRŠKA: Majka naših vaterpolista Petra i Nikole Jakšića bodri Srbiju

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!