"TREĆE OLIMPIJSKO FINALE, OGROMAN USPEH": Selektor SAD imao šta da poruči "delfinima"

Đ. Samoilović

09. 08. 2024. u 16:37

Vaterpolo reprezentacija Srbije je slavila protiv Amerike sa 10:6 i otišla je u veliko finale Olimpijskih igara. Delfini su tako pobedili sva očekivanja, a reči hvale je imao i selektor Dejan Udovičić iz Amerike.

ТРЕЋЕ ОЛИМПИЈСКО ФИНАЛЕ, ОГРОМАН УСПЕХ: Селектор САД имао шта да поручи делфинима

miloš vukadinović

Selektor Amerike je imao šta da kaže posle utakmice

- Prvo hoću da čestitam Urošu i igračima na finalu, zasluženo je. Desilo se šta smo predvideli, imali smo dobar plan i poštovali ga, sve sem igre sa igračem više. Izbacili smo Mandića iz igre, ali je Srbija pokazala da nije samo Mandić. Znali smo da će igrati na više isključenja, platili smo cenu. Ogroman uspeh za Srbiju i mislim da je glupo iz ove pozicije da pričam, a kao da vi novinari hoćete da me posvađate sa Srbijom. Ja radim ovde pošteno kao što sam u Srbiji. Ranđelović je rekao da su rintali dva meseca, mi smo svi rintali. Žao mi je mojih momaka i mi smo došli po medalju. Uz pun respekt, nadali smo se i mi finalu. Statistički smo bili bolji u svemu sem u tom igraču manje. Mi moramo da se skupimo i osvojimo bronzu, rekao je Udovičić. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Srbija se plasirala u finale, gde će braniti titulu. Protivnik će biti pobednik meča Mađarska - Hrvatska 

- Momci su odradili ogromnu stvar i pustite ih ds svare ovo, da se spreme. Drugi su koncepti igre za Hrvatsku i Mađarsku, sa ovim elanom su sada zakoračili u pravom pravcu i ne treba da razmišljaju o protivniku već o svojoj igri. Očekujem da će Mandić da proradi, ali mislim da će rivali pokušati nešto da uzmu od nas prema njemu. Ljudi, treće uzastopno olimpijsko finale je ogroman uspeh.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)