"BILO JE GREŠAKA U KRITIČNIM SITUACIJAMA": Bivši sudija se oglasio o spornim odlukama na utakmici Srbija - Amerika

Novosti online

09. 08. 2024. u 18:07

SRBIJA je bila na korak od toga da pobedi SAD na Olimpijskim igrama. Bilo je dosta spornih odluka, a analizu toga kako su arbitri odradili posao dao je bivši američki sudija Tod Vornik.

БИЛО ЈЕ ГРЕШАКА У КРИТИЧНИМ СИТУАЦИЈАМА: Бивши судија се огласио о спорним одлукама на утакмици Србија - Америка

FOTO: Tanjug/AP

Izabranici Stiva Kera pobedili su sa 95:91, a Vornik je u emisiji "Give me control" dao svoje viđenje onoga što su arbitri uradili.

- Sudije ne bi smele da budu pod uticajem košarkaških zvezda. Time ko igra, ako je faul, onda je faul. Ako je koš, onda je koš, ako nije faul, onda nije. Ovo je nekako fundamentalna stvar koju ne želite da vidite kod sudija, mislim da bi svi oni imali više koristi od pravih odluka u četvrtoj četvrtini - rekao je Vornik i dodao:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Očigledno da je bilo grešaka u veoma kritičnim situacijama u četvrtoj četvrtini. To nije izgovor za činjenicu da je Srbija promašila neke ključne šuteve. Međutim, da su neke odluke bile ispravne, prošli bi bolje - zaključio je nekadašnji američki sudija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Srbija će u subotu od 11 časova igrati protiv Nemačke za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

BONUS VIDEO: VESELI SRBI: Atmosfera ispred hale Bersi pred polufinale Srbija - SAD

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!