ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

09. 08. 2024. u 18:13

SRBIJA je juče poražena od Sjedinjenih Američkih Država i boriće se za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, protivnik će u subotu od 11 časova biti Nemačka. Selektor Svetislav Pešić najavio je meč.

ШТА ЋЕ ЈОШ ДА НАС СНАЂЕ?! Селектор Светислав Пешић забринуо све пред меч Србија - Немачка (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Novosti

Srbija je u završnici poražena od Amerikanaca, a konsenzus koji vlada u javnosti jeste da su košarkaši naše zemlje u najmanju ruku oštećeni u nekim situacijama, o čemu je govorio i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 

- Što se nas tiče, prvo da zacelimo rane od sinoćne utakmice. Pre svega da se fizički vratimo ponovo u prvobitno stanje pred meč sa Amerikancima. S obzirom na medicinske probleme koji nas prate zadnjih dana. Okrenuti smo skroz meču. Održali smo jedan sastanak sa igračima, još jedna analiza i sutra rano ustajanje jer igramo u 11 sati, poručio je Pešić. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zanimljivo je da će u borbi za treće mesto na olimpijadi biti Srbija i Nemačka, selekcije koje su se sastale prošle godine u finalu Svetskog prvenstva. 

- Znamo sa kime igramo. Poštujemo ih. Igraju timski orijentisanu košarku, borbenu. Pokazali su na ovom turniru da su izrasli u izvanrednu ekipu, sa izvanrednim pojedincima. Na nama je da pronađemo rešenja u napadu i odbrani. Nije bilo puno vremena za detalje, moramo da mislimo na naš plan igre, a to mene i moj tim okupira da pronađemo prave odluke i pomognemo igračima da odigraju istu ovakvu utakmicu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Komentarišući kadrovsku situaciju, Pešić je poručio: 

Zdravstveni bilten - ne zna se, zaključio je selektor Srbije i dobro zabrinuo navijače. 

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!