PALA I ITALIJA: Odbojkaši Sjedinjenih Američkih Država osvojili bronzanu medalju

Novosti online

09. 08. 2024. u 18:56

Odbojkaši Sjedinjenih Američkih Država osvojili su bronzanu medalju na Olimpijskim igrama pošto su u meču za treće mesto pobedili Italiju rezultatom 3:0 po sertovima 25:23, 30:28, 26:24.

ПАЛА И ИТАЛИЈА: Одбојкаши Сједињених Америчких Држава освојили бронзану медаљу

FOTO: AP Photo/Alessandra Tarantino

Amerikanci nijedan set nisu dobili lako, ali su imali više koncentracije u ključnim trenucima i tako su stigli do medalje, što je veliki uspeh jer na prethodnim Olimpijksim igrama nisu uspeli da se domognu ni četvrtfinala.

FOTO: AP Photo/Alessandra Tarantino

Aron Rasel je doneo 15 poena Americi, Tori Defalko 12, a Maksvel Holt 11. Italijane su predvodili Alesandro Mikijeleto i Juri Romano sa 17 poena. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Selekcija SAD uvek je pobeđivala u okršajima za olimpijska odličja. Igre su osvajali 1984. u Los Anđelesu, 1988. u Seulu i 2008. u Pekingu, a bili su treći u Barseloni 1992. i Riju 2016.

BONUS VIDEO BEOGRAĐANIN VERUJE U "ORLOVE!" Osvajamo zlato i dobijamo Ameriku 10 razlike

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!