"ŽIV SAM SE POJEO!" Predsednik Vučić na pitanje "Novosti" o košarkaškoj utakmici Srbija - SAD

Novosti online

09. 08. 2024. u 19:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić još jednom se dotakao košarkaške utakmice između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

ЖИВ САМ СЕ ПОЈЕО! Председник Вучић на питање Новости о кошаркашкој утакмици Србија - САД

FOTO: Tanjug/AP

On je na pitanje "Novosti" istakao da su naši košarkaši zaslužili pobedu protiv SAD.

- Živ sam se pojeo. Čestitam našim momcima. Bili su divni. Borili su se junački. Igrali su nemoguću i neverovatnu utakmicu. Presrećan sam bio zbog njih i zbog devojke Perišić - kazao je on.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Osvrnuo se i na suđenje.

- Trebalo bih do kraja godine da završim taj fakultet za košarkaškog trenera. Ja sam nekad neuspešno igrao košarku. Ja razumem da vam ukradu jedan korak, kad napravite tri koraka, ali kad krenete, ne spustite loptu na zemlju i ne napravite samo jedan, već napravite dva koraka i sudija se pravi da ne vidi... A o faulovima i držanju za obe ruke i Bogdana i Jokića kog su prebili, neću ni da pričam... Embidu ne dozvoljavaju ni u NBA da uradi ono što je juče uradio.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ipak, Srbija je danas imala razloga za slavlje, pošto su se u finale plasirali vaterpolisti i Aleksandra Perišić.

- Presrećan sam bio danas i zbog njih i zbog ove devojčice Perišić koju sam imao priliku da upoznam sada kad smo obilazili ovo u Košutnjaku. Navijaćemo za nju sad za sat i po vremena, pa prekosutra za vaterpoliste, pa za naše košarkaše - kazao je Vučić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!