ZAPUŠIO USTA KEVINU DURENTU: Reprezentativac Srbije nije mogao da ćuti, ovo mu poručio nakon meča Srbija - Amerika

Novosti online

09. 08. 2024. u 20:25 >> 20:25

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je u polufinalu Olimpijskih igara od Sjedinjenih Američkih Država sa 95:91, a strasti se rasplamsavaju i dan nakon meča.

ЗАПУШИО УСТА КЕВИНУ ДУРЕНТУ: Репрезентативац Србије није могао да ћути, ово му поручио након меча Србија - Америка

FOTO: Tanjug/AP

Veliki deo javnosti kojem je bilo jasno šta se u Parizu dešavalo stali su na stranu košarkaša Srbije. To su učinili i navijači Denver Nagetsa, a to se nije dopalo Kevinu Durentu koji je odmah reagovao porukom. 

- Pišem ovo svim navijačima Denvera, nikoga nije briga šta vi bezveznjakovići mislite o tome ko je najbolji igrač u ligi. Igrači imaju veliko poštovanje prema Jokiću, ali ga ne dižu u nebesa i gledaju kao u božanstvo. Većina vas se divi njegovoj briljantnoj igri. Ali, trolovati vas bezveznjakoviće koji navijate protiv svoje zemlje je deo ove igre. Prihvatite to - napisao je Durent.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Potom je Durent nastavio svoj obračun sa drugim navijačima.

- Razgovarajmo o kulturi fanova koja se nedavno stvorila. Mnogo je velikih ega koji veruju da su oni razlog za napredak sporta. Puno idolopoklonstva, mnogo mržnje i podele zasnovane na pobedama i porazima, mnogo nepoštovanja prema radu koji ovi neverovatni sportisti ulažu, uglavnom od strane ljudi koji ne znaju šta je potrebno da bi bili dobri u bilo čemu osim u pričanju… Uradite nešto i skloni se s puta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Među onima koji su mu odgovorili bio je reprezentativac Srbije sa prošlog Svetskog prvenstva u košarci i košarkaš koji je konkurisao za tim Svetislava Pešića za Olimpijske igr,e Dušan Ristić.

- nula od čoveka, napisao je na Tviteru kao odgovor Durentu, Ristić. 

Podsećamo, Srbija u subotu od 11 časova igra protiv Nemačke meč za bronzu.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)