"NOVOSTI" NA KAFI SA… ALEKSIJEM TRUDOM, ISTORIČAREM: Druženje za zlatnu medalju

AleksiTrud popije kafu samo ujutro. Kasnije, tokom dana, draži mu je čaj. Ali, izuzetak uvek može da se napravi.

НОВОСТИ НА КАФИ СА… АЛЕКСИЈЕМ ТРУДОМ, ИСТОРИЧАРЕМ: Дружење за златну медаљу

Foto: Goran Čvorović

- Bio sam veoma znatiželjan da vidim Srpsku kuću u Parizu tokom Olimpijskih igara. Veoma lepo je organizovana. Želeo bih da istaknem da je ovo jedina Kuća u kojoj je ulaz besplatan, dok sve ostale naplaćuju kartu! To je izuzetan gest – kaže nam, uz kafu, Trud.

Prati mečeve i odmara se od politike i istorije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Prisustvovao sam utakmicama vaterpolo reprezentacije Srbije. Od sveg srca se nadam da će osvojiti medalju, a to isto želim i košarkašima. Pratio sam i druge srpske sportiste, odbojkašice, Novaka Đokovića. Gledam, naravno, i Francuze. Mačevanje pod svodovima Velike Palate je pravi spektakl. Ili maraton ispod Mosta Aleksandra Trećeg.

Zadovoljan je organizacijom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Bio sam jedan od najkritičnijih prema Olimpijskim igrama. Govorio sam da treba otići iz Pariza tokom Igara, da će saobraćaj biti užasan, da će biti džeparoša, brinuo sam za bezbednost. Moram da priznam da sam se prevario! Provodim fantastično vreme, sve je odlično organizovao, ambijent je sjajan. Puno je ljudi s decom, porodice se na ulici druže, dele sendviče među sobom...

Neuobičajeni Pariz.

- Potpuno različit u odnosu na "obično" vreme. Mi koji živimo u njemu gledamo ga ovih dana iznutra kao da smo turisti – kaže Trud i obećava da će doći još koji put ka kaficu, da se proslave nove medalje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)