HAOS U REPREZENTACIJI! Majka košarkaša žestoko prozvala selektora posle meča Srbija i SAD

Novosti online

10. 08. 2024. u 08:00

JOŠ uvek se nije stišala bura oko meča Srbija i SAD iako je već danas ono glavno borba za medalju.

ХАОС У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ! Мајка кошаркаша жестоко прозвала селектора после меча Србија и САД

FOTO: Tanjug/AP

Naši momci od 11 časova idu na Nemačku, a Amerikanci igraju za zlato u 21.30 protiv domaćina Francuske. 

Ipak, čini se da su drim timu veći problem atmosfera unutar ekipe nego li Francuzi posle novog skandala o kome bruji svet. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naime, majka američkog košarkaša Džejsona Tejtuma napravila je ozbiljan problem selektoru Stivu Keru uoči finala Olimpijskih igara. Brendi Kol je na svom tviteru osula paljbu zbog toga što je njen sin, inače aktuelni šampion NBA lige, presedeo još jednu utakmicu na klupi.

Ona je reagovala na komentar poznatog košarkaškog analitičara Dika Vitalea koji se posle Srbije zapitao da li je Tejtum uopšte povređe: 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Ne, nije povređen... Ali, ako saznaš šta se dešava, javi mi - ovo je nedopustivo i nema nikakvog smisla", napisala je Brendi Kol na Tviteru.

Nije trebalo dugo da se njene reči prošire svuda u američkim medijima, posebno jer su Amerikanci bili na korak od poraza protiv Srbije, pa se postavlja pitanje da li Stiv Ker zna šta radi. Upravo je Tejtum bio jedan od najboljih igrača Amerikanaca pre tri godine u Tokiju, kada je prosečno beležio 15,2 poena po meču (više je davao samo Kevin Durent), a sada se odjednom našao na "ledu" zbog takozvanih taktičkih razloga.

"U pitanju su samo kombinacije na terenu, ova grupa je igrala zajedno već. I zbog načina na koji Durent igra od kada se vratio iz povrede nema mesta za njega. U pitanju je matematički problem, ništa više", dodao je Stiv Ker.

Podsećanja radi, Tejtum nije igrao na "otvaranju" Olimpijskih igara protiv Srbije, potom ga nije bilo ni u polufinalnom duelu protiv našeg tima, što je zaista podiglo prašinu u američkoj javnosti. I dok trener Stiv Ker objašnjava da je to samo iz taktičkih razloga i da ne postoji baš nikakav problem sa Tejtumom, ponašanje njegove majke svakako će pogoršati situaciju uoči finala, gde će Tejtum morati da igra ako u reprezentaciji žele da spuste loptu.

BONUS VIDEO: VESELI SRBI: Atmosfera ispred hale Bersi pred polufinale Srbija - SAD

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)