ON JE NAJVEĆA OPASNOST ZA SRBIJU! Ceo svet se smeje Hrvatu koji ne liči na sportistu, a igra brutalno (FOTO)

Novosti online

10. 08. 2024. u 09:56

VATERPOLO klasik je pred nama! Finale Olimpijskih igara kako se samo moglo poželiti između starih znanaca Srbije i Hrvatske.

ОН ЈЕ НАЈВЕЋА ОПАСНОСТ ЗА СРБИЈУ! Цео свет се смеје Хрвату који не личи на спортисту, а игра брутално (ФОТО)

Foto: Profimedia

Iako su naši momci dvostruki uzastopni osvajači Igara, čini se da su "barakude" blagi favorit, a jedan od glavnih uzdanica čete Ivice Tucaka je Josip Vrlić.

Iskusni vaterpolista koji već dugi niz godina nastupa za Hrvatsku došao je u Parizu u centar pažnje zbog svog izgleda, a njegova fotografija na X-u, pregledana je skoro 20 miliona puta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Inače Vrlić je visok 198 centimetara, a težak 135 kilograma, i jedan je od najtežih sportista na igrama. Naravno, to mu ne smeta da se bavi vaterpolom na vrhunskom nivou i pored izraženog stomaka o kojem "bruje" navijači, jer je jedan od najboljih igrača na svetu kada je reč o poziciji centra.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Za Srbiju će baš Vrlić predstavljati najveću opasnost i nadamo se da će ga "delfini" rešiti na najbolji način i osvojiti zlatnu medalju. 

BONUS VIDEO: VESELI SRBI: Atmosfera ispred hale Bersi pred polufinale Srbija - SAD

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka