NE MOGU DA DOĐU SEBI ZBOG SRBINA: ATP i dalje u šoku kako je Đoković pobedio Alkaraza u olimpijskom finalu

Novosti online

10. 08. 2024. u 20:00

Novak Đoković je poslao olimpijski šampion, a među brojnim zanimljivim reakcijama ističe se i jedna iz Asocijacije teniskih profesionalaca.

НЕ МОГУ ДА ДОЂУ СЕБИ ЗБОГ СРБИНА: АТП и даље у шоку како је Ђоковић победио Алкараза у олимпијском финалу

FOTO: Novosti

Podsetimo, Novak Đoković je u nestvarnom finalu Olimpijskih igara "Pariz 2024" pobedio Karlosa Alkaraza, usled čega je poveo sa 4:3 u međusobnim mečevima.

Ali, istorijski podvig najboljeg tenisera svih vremena bio je toliko impresivan, a i samo finale - za pamćenje, da su se u ATP-u malo zbunili.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tako su u zvaničnoj statistici ova dva tenisera napisali da je posle finala u Parizu 5:3 za Novaka kome su, prosto, dodelili dve pobede za onaj nestvaran meč za zlato:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Screenshot

Greška je stajala nekoliko dana na zvaničnom sajtu ATP-a, a onda je ispravljena jer, jelte, Novak Đoković možda "igra za dvojicu" i možda su onakvu pobedu nad sjajnim Alkarazom mogla da izvedu samo dvojica sa druge strane terena, ali - ipak je "samo" 4:3 za najboljeg koji se ikada tenisom bavio.

 

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)