"BRUTALNO UZMEMIRAVANJE": Ispovest Španca iz Olimpijsog sela: Kada se pojavio Novak Đoković krenulo je...

Novosti online

10. 08. 2024. u 11:00

NOVAK Đoković je ikona Srbije, idol mnogih generacija i kad igra naš Nole svi smo uz TV ekrane

БРУТАЛНО УЗМЕМИРАВАЊЕ: Исповест Шпанца из Олимпијсог села: Када се појавио Новак Ђоковић кренуло је...

FOTO: Đ. Samoilović

A koliko nas je samo puta obradovao... Međutim poslednji uspeh najboljeg tenisera sveta ima posebno mesto kod svih nas, kao i kod Đokovića, koji se dugo tresao na šljaci Rolan Garosa nakon osvajanja zlata na Olimpijskim igrama, a onda plakao, da bi tek psole deset minuta šoka krenuo da slavi veliki uspeh.

I nije samo Novak slavio na terenima Rolan Garosa, veselje se raširilo u Olimpijsko selo, a kasnije i u jedan restoran u Parizu. Delovalo je impozantno i moćno o čemu je govorio u ispovesti za "Mundo Deportivo" jedan španski sportista koji nije hteo da otkrije identitet.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Ja sam španski olimpijski sportista, nalazim se u Parizu i takmičim se, nisu ovo moje pre Igre, nemam još medalju. Više neću da otkrivam bez prisustva svog advokata. Ispred delegacije Španije nalazi se Olimpijsko selo gde se nalazi srpski tim", navodi se na početku teksta objavljenog na "Mundo Deportivu".

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Sportista, koji očigledno želi da ostane anoniman, nastavlja svoje izlaganje.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Tu se onda pojavio Novak Đoković, sa zlatnom medaljom oko vrata, čekao je to 16 godina. Njegovo prisustvo izazvalo je ludnicu među sportistima. Svi su se bacili na njega, tražili su sliku, pozdrav, bilo je to na neki način brutalno uznemiravanje. Međutim, Nole je bio veoma srećan i svakome je izašao u susret. Takva poseta pokazuje da je Novak želeo svoj uspeh da proslavi sa sportistima iz svoje zemlje, sjajan gest. Zato ga u Srbiji vole toliko i smatraju ga šampionom naroda."

Na kraju teksta napravio je poređenje između Đokovića i američkih košarkaša.

"Američki drim-tim ne živi u Olimpijskom selu, već su tu u hotelu koji je u blizini. Ono što su mi rekli i što sam i ja mogao da vidim jeste da svaki od igrača ima oko 30 ljudi u svojoj sviti, imaju svoje ljude od poverenja. To je neki potpuno drugi nivo", zaključuje se u tekstu.

BONUS VIDEO: VESELI SRBI: Atmosfera ispred hale Bersi pred polufinale Srbija - SAD

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka